Hejsan!

Har precis gjort matte läxan som kanske tog 8 min?
Idag hade vi i alla fall skolfoto i skolan! Haha så nyfiken på hur det ser ut.. Och sen hade vi idrott på odenplan det sista. Vilket härligt väder det blev!:D Så tycker jag det kan vara varje gång vi har idrott ute! Speciellt nu på torsdag då vi börjar med idrott på morgonen!;)

Eftermiddagen kommer bestå av plugg, plugg, plugg av NO! Inte kul alls..!! Aja, kan det mesta så ska bara repetera lite sidor i boken. Och sen ha jag sovmorgon i morn! Super duper gutt!♥


Home

Hemma från skolan. Idag har det vart en jobbig dag.. Vet faktsikt inte varför det blev det, men jag kände bara att jag var hur trött som helst. Kanske borde lägga mig tidigare på kvällarna? :)

Shenna!Okej.. jag kan väll berätta om min dag nu då. Klockan 4 kom Rickard och Erik hit. Vi eller rättare sagt Erik ville spela air hockey fast ingen ville möta honom så han körde mot min syster och Erik vann. Sen spelade vi lite guitar hero. Och sen buzz. Haha gul (jag) vann! hähä.

Sen gick vi ut och körde lite badminton. Haha fan vad vi är bäst på badminton..! :D  eller inte. Och sen körde vi king på gatan :p då även mina systrar var med. Erik vann igen! Haha men han fuskar ju tamefan helatin' så det är ju inte så konstigt:D

Och sen vid klockan 7 cyklade de hem, då jag gick in och käkade lite.


erik och rickard för något år sen
Annie Gustafsson

Jag fyller 21 år i oktober och bor i lilla staden Falköping. 1:a augusti flyttar jag hemifrån och ihop med min pojkvän. Och i oktober är jag med i en dansföreställning som heter GOOD GIRL! Här kan du följa mitt liv och ta del av alla mina kreativa sidor! GRL PWR, DANS och CHOKLAD är livet!