Annie Gustafsson

Ny musik

http://annajosefinahrlin.blogg.se/images/2009/apple-ipod-nano-8gb-black-mb754zo-a-l_66178869.jpgjapp, nu är musik instoppad i ipoden.
Känns gött, men det finns fortfarande mycket kvar. Och SGDWIEYSGXFUEWYFGWEUXWZWEYGFW jag har seriöst damp, för att jag inte har min USB sladd till mobilen. Jag skulle SÅ gärna vilja lägga in nya låtar i mobilen men nej, nu funkar ju inte det utan den! Skulle vara så bra om jag hade en dator med bluetooth!

Men nu ska jag sova, eller jag ska spela lite på nintendo ds. Vi har skaffat lite nya roliga spel. Så nu ska jag slå alla rekord!:D

godnatt allihopa!
hemma i värmen

så här såg det ut när jag skulle försöka läsa so igår...


I skolan i dag, i matsalen så satt jag Zara och Helin vid ett bord. Sedan kom det 3 småkillar som var tvungna att sitta där för att deras lärare hade sagt det. Och så kände en av killarna igen oss, han som en gång kom och smiskade oss på rumpan. Så han sprang iväg först, men sen kom han tillbaka och då slog han mig utan anledning på armen och han träffade muskeln så det gjorde ont en lång stund efter åt.. för han slog ju faktiskt rätt hårt..

Sen i slutet på dagen var det dags för skridskor och det gick väl sådär.. Fick sko skav så jag gick och satte mig på bänken och tog av mig skridskor osv. Och sen hoppade jag på ett ben in till omklädnings rummet när vi hade slutat. Men sen råkade jag trampa mig själv med den foten jag hade skridskon på, gissa om det gjorde ont? Kändes som om tårna hade gått av.. Men det var bara att bita ihop. Haha gnäller ju inte som vissa andra..? ;)

Halv 6 börjar tk träningen.