mobilblogg

Jag kom nyss hem från brasan och det blev senare än vad jag hade tänkt mig. Men vi hittade lite roligt folk och sen såg vi Dennis m uppe vid brasan (a) jag berättar mer i morgon, nu måste jag hinna sova några timmar innan jag ska upp vid kl 6 igen -.- natti natti!

Bloggar från Zara!

Hääääääj

Just nu sitter jag hemma hos Zara och vi ska snart (typ kl 20.00) gå till rondellen och möta upp mini drillen m.m. Vi ska gå med dom upp och kolla till allting. Vi kommer antagligen stanna på berget sen efter åt, beroende på väder och tid. För jag ska upp tidigt i morgon, vi ska samlas redan kvart i 8 på mösseberg. Och sen drillar vi en liten stund i falköping, det vill säga tills vi väckt alla i hela stan! Sen ska vi käka på donken och åka till Hjo och köra en sväng där. ;)

Om det inte är försent ikväll när jag kommit hem, så visar jag vad jag köpte på stan idag. :)

Ha en bra kväll!!

http://nittiosexaan.blogg.se/images/2010/majbrasa1_86168121.jpg

majbrasa

Bloggar från mobilen

Hell yeas :D min nya mobil har kommit och pappa var så snäll och hämtade ut den förut. Så ni kan ju gissa vad jag har haft för mig hela kvällen. Lagt in kontakter fixat gratis Internet och laddat ner roliga spel alltså det här är nog den första mobil jag är riktigt nöjd med, för man kan ju blogga här ifrån också ;)

http://semcblog.com/images/X8_black_1.jpg

det blev den svarta btw, men den är as snygg!
Annie Gustafsson

Jag fyller 21 år i oktober och bor i lilla staden Falköping. 1:a augusti flyttar jag hemifrån och ihop med min pojkvän. Och i oktober är jag med i en dansföreställning som heter GOOD GIRL! Här kan du följa mitt liv och ta del av alla mina kreativa sidor! GRL PWR, DANS och CHOKLAD är livet!