Dag 7 - Min bästa vän

Vänner är underbara säger jag bara! De tar hand om en, de bryr sig.

Zara
Vi har haft upp och ner gångar.
Men jag måste bara säga en sak. Vi har så jävla kul ihop! Även om du är rätt störd ibland. haha som tex idag. Jag satt med Helin på lektionen och sen skulle jag bara gå ut till korridoren och då mitt i lektionen, kastar hon mina grejer till platsen bredvid Felicia och sätter sig själv bredvid Helin. När jag kom in blev jag ju både förvånad, skrattade ihjäl mig och blev skit sur resten av lektionen och pekade finger åt Zara som satt bakom och skrattade. Och så säger hon rätt högt: Annie inte peka finger i klassrummet!!
Aja, du får mig alltid på humör och jag kan säga allting till dig!

Helin
Haha, vi har väll hållit ihop sen 4an/5an? Du är så sjukt rolig tjejen! Och vi har la typ samma knäppa humor?!xd
Du förstår också NÄSTAN alla mina "roliga" skämt. haha.. Sen har vi ett gemensamt intresse, nämligen att vi ska slå igenom i musik/sång en dag?^^ haha, "Annie du kommer bli Britney Spears när du blir stor" - "haha vadå bli? Jag är;)" Haha men ah, vi har haft så sjukt roliga minnen tillsammans och du förstår mig!

Viviann

Det har väll gått upp och ner för dig och mig också?
Men på något sätt så drar vi oss till varann ändå. För så fort det hänt något så är det Viviann och 'de som står här uppe' som jag snackar med först. Och jag tror även att det är så för dig?
Men det är så enkelt att snacka med dig. Vi förstår varann och hjälper varann när det är kasst. Som till exempel igår, då kom du hit och jag fick snacka av mig lite. Behövs. Sen dansar vi ihop och det är skit kul!

Amanda
Jag vet att vi inte är så mycket med varann nu för tiden. Men det är inget vi bestämt, eller har någon anledning för. Det blir bara inte av. Jag vet absolut inte varför. För vi har så himla sjukt kul ihop! Vi träffades för första gången på en skidsemester tillsammans med våra familjer och jag kommer ihåg hur ni skrattade åt mig när jag ramlade utanför eran stuga med skidorna och ramlade med huvudet först i en snö hög?! Haha.. Men vi måste verkligen se till att hitta på något snart!


Alla andra^^
haha jag orkar inte skriva om alla jag känner ju.. Jag tog bara de allra närmsta just nu. Det finns ju så klart fler.
Men jag vill bara tacka alla som ställer upp när jag behöver! Alla har ju kassa stunder ibland och jag hoppas att jag ställer upp även när ni behöver!
Klass 8ep. Jag älskar er mest! Bästa klassen ever.. ♥
Dag 6 – Något jag brukar göra på måndagar

På måndagar? Haha kunde jag inte gjort den här i morgon istället? xd

Aja på måndagar brukar vi börja skolan kl 8. Det är mest de vanliga ämnena i skolan på måndagar.
Efter skolan går jag hem, käkar någonting. Fixar mina läxor, bloggar och sen vid halv 7 går jag på drillträning. Och sen kommer jag hem, äter och gör mer läxor(om jag nu har så mycket läxor). Och sover.

Kul att veta eller hur?:D

http://elitportalen.se/ebba_nyberg/files/2009/10/monday-thumb-520x292-66572.jpg

Snart kommer Viviann

Tjena allihopa! Kalaset är slut nu och vi hade det jätte trevligt! =)

Snart kommer Viviann och ja, vi får se vad vi hittar på helt enkelt. Vi hörs i kväll! Då jag ska skriva om DAG 6 - Vad jag brukar göra på måndagar!

haha jag är ju smartast! Jag la en choklad bit vid min bärbara dator, där all varm-luft kommer ut ifrån. Mums med smält choklad! ;)


http://www.butik-hemlangtan.m.se/varor/Marabou%20Mjolkchoklad%20200g.jpg
vi fick var sin marabou av snälla farmor och farfar!
Annie Gustafsson

Jag fyller 21 år i oktober och bor i lilla staden Falköping. 1:a augusti flyttar jag hemifrån och ihop med min pojkvän. Och i oktober är jag med i en dansföreställning som heter GOOD GIRL! Här kan du följa mitt liv och ta del av alla mina kreativa sidor! GRL PWR, DANS och CHOKLAD är livet!