Annie Gustafsson

Jag är en facebook nörd

http://www.lepra.fi/wp-content/uploads/2009/12/cocaine_facebook.jpg


Sant. Jag är nog beroende.. Jag är ju "beroende" av bloggandet också. Men det är för att jag tycker det är kul att blogga och jag känner mig tvungen att uppdatera så att läsarna har något nytt att läsa. Annars ser de bara samma inlägg varje gång de tittar och det blir tråkigt, jag lovar. De kommer inte tillbaka så ofta.

Men så fort jag startar datorn så måste jag kolla facebook. Ifall det är någon ny kommentar eller taggning eller någon som skrivit nått nytt. Man känner sig beroende av att det uppdateras och man måste se allting..

Facebook spel är det också många som är beroende av. Jag har vart en av dem. Jag spelade mycket farmville, It girl, robot unicorn, café någonting osv. Men det är inte kul i längden.. Man tröttnar rätt fort när man spelar samma spel en vecka i rad och det inte händer något. Jag måste erkänna att jag fortfarande spelar cityville. Men det är inte ofta, utan när jag har riktigt tråkigt! Och det är nog det enda spelet jag riktigt fastnat för.

Förut var det massa tester och olika applikationer som gällde men det tröttnar man också på.

Facebook gör så att jag sitter alldeles för många timmar vid datorn, helt onödig tid. Den tiden kunde jag vart ute och haft det kul eller satsat mer på skolan kanske. Gör facebook verkligen mig gladare på något vis? Nej. Så från och med nu ska jag sitta vid facebook så lite som möjligt. Då tror jag till och med att facebook kommer bli roligare. :D

http://tsiremo.net/wp-content/uploads/2010/12/facebook_farmville_freak_cityville_by_zynga1.png

 

You are the only exception!
Måndag och veckans första dag. Det har vart en bra måndag. Jag har både lärt mig att kontrollera mitt hat jag hade förra veckan och att acceptera mig för den jag är. Och det har jag lärt mig genom att läsa Isabellas bok Egoboost. Tack Isabella säger jag bara..

Nu ska jag lyssna på låten THE ONLY EXCEPTION som jag, helin och erik har sjungit på hela dagen. Jag hörde den från Glee men det är paramore som gjort den. Den är bra=)

På So;n idag så tittade vi klart på filmen: På Västfronten Intet Nytt.

http://joann.se/joakim/wp-content/uploads/2010/07/v%C3%A4stfronten.gif

Den var riktigt intressant!

Nu ska jag göra läxor och sen iväg på drillträning. Ha en bra måndagskväll!Trailern