Annie Gustafsson

Today, not tomorrow
Hej mina kära!

Förut cyklade jag till Helin och vi gick ner till åttagård och spelade badminton. Sen kom det några killar som glodde, haha seriöst, ni skulle sett. x)
Och sen när vi satt på gungorna så kom dom och satte sig brevid, och Helin ba: Annie! vi går...?! Och så gick vi skrattandes där ifrån.. taskigt värre.

Och bara för det så kännde jag något blött på handen efter jag stått under ett träd.. fågelbajs. Mysigt!! 

Så vi gick hem till Helin och jag tvättade mig och vi åt vattenmelon, mums! Och sen cyklade vi och letade efter Sham och Mahira som vi skulle träffa öhm.. vart var det vi skulle träffas nu igen?;) haha ingen visste, men vi hittade varann till slut i alla fall!

Vi cyklade upp till donken och köpte var sin glass:D och sen haha.. ?köpte? vi var sin dricka också;) höhö, det finns inget att förklara kring det(A) bara att vi är smarta. hihi. Och sen såg vi Ermir, Arvid, Rasmus och Yrsa också, så de kom och satte sig med oss. Och vi satt väll där i värmen i någon timma och snackade. hihi jag längtar jätte mycket till skolan nu:(
Sen cyklade vi till "fontänen", och sen till dotorp. och vi satt väll där på gungorna ett tag tills det blev kallt och vi blev hungriga. Och sen cyklade vi hem:)

Jag har haft en mycket rolig dag tillsammans med saknade vänner allt! :D

SÅKLART ÄR MIN USB SLADD BORTA, SÅ JAG KAN INTE LÄGGA IN BILDER JAG TAGIT IDAG. det var väll inte jätte viktiga bilder, haha lite kul att få se fågelbajset bara? (a)
Men jag lägger in dom när jag har hittat sladden! :DHeart
Nu ska jag ut och lägga mig i den härliga solen! hihih kanske inte i solen, men hihi ni fattar:D
Sen ikväll ska jag träffa lite kompisar och gå upp till donken!:D mysigt värre.

Ha en as bra dag!


Cruising

Jag och Kelesh begav oss till ströget förut och tittade på lite bilar, men vi tog en liten promenad genom stan i stället:) haha crusingen var inte så kul som alla påstår att den är. haha jo kanske om man är några år äldre och dricker, såg ut så i alla fall. ^^

Men jag var jätte trött så nu sitter jag här och somnar när som helst, godnatt!
rosa raggarbil! Min favorit! ;)