Beställt glasögon

Sådär. En grej avklarat. Jag beställde ett par vanliga glasögon och ett par solglasögon. Sen gick jag och Helin runt på stan och tittade i lite butiker och mötte lite folk vi känner, tex. Sham träffade vi inne på kappahl och vi stog en stund och snackade.

Sen köpte vi onyttigt på netto, jag köpte en 7up och tuttifrutti godisar, jag hade bara ätit en kaka som "lunch" så jag var rätt hungrig.. Så jag måste fixa i ordning någon ordentlig mat nu! see ya!

Sommar är bäst

make animation


hihi jag hittade min hatt jag köpte i Italien. Jag kanske borde använda den i sommar? Perfekt när man inte vill ha sol i ögonen. (Y)

Men idag ska jag upp till specsavers med Helin. Innan det ska jag vara ute i trädgården och spela fotboll eller något och leta efter en glass i frysen!;)


Men bajs på vädret på lördag!!! Det står att det ska åska... och jag och några kompisar hade tänkt att gå till odenbadet då, för det är mysigt att bada i regn! Men om det ska åska så kan vi ju inte bada ute.. :( 

Vi cyklade till Stefan en sväng

Jo, nu i eftermiddag cyklade vi(jag, syster, mamma, pappa) till Stefan en sväng och jag var inne i hans nya hus för första gången. Det var jätte mysigt! Och jag smakade på hans omogna krusbär i trädgården.. haha det var jätte surt och jag lurade i min lilla syster att dom var jätte goda så hon åt en också(Y)


Nu ska jag bara vara inne på msn i en halvtimma(!!!!!!!!!!!!!!) och sen sova, så jag vaknar tidigare i morgon. Imorgon är det torsdag, händer inget speciellt tror jag inte. Jag ska upp till specsavers i alla fall, med Helin tror jag. Sen kanske vi är på stan en sväng, hörde att det var rea på lite butiker. Najs!

Godnatt sötungar!


Älskar er!!

Annie Gustafsson

Jag fyller 21 år i oktober och bor i lilla staden Falköping. 1:a augusti flyttar jag hemifrån och ihop med min pojkvän. Och i oktober är jag med i en dansföreställning som heter GOOD GIRL! Här kan du följa mitt liv och ta del av alla mina kreativa sidor! GRL PWR, DANS och CHOKLAD är livet!