Nationaldagen, måndag 6/6

Det kommer bli en jobbig men en super rolig dag!!
Först åker jag med trumkåren till Karlsborg och vi kör parad och konsert där. Sen åker vi tillbaka till Falköping, plantis där vi ska visa upp något. Jag är inte säker på vad än. Men vi håller hus vid amfiteatern. Men sen så har jag dans i plantis också, hoppas inte det krockar..:( Men jag får ta med dans kläder ifall och försöka fixa håret efter jag har haft en bulle i några timmar. haha intressant.

Och sen fyller superbästa Zara år samma dag och vi måste klämma in något tillfälle att fira dig där också!!..

P.S. I'm still not over youI know we haven't spoken for a while
But I was thinking about you
And it kinda made me smile.
So many things to say
Had to put them in a letter
Thought it might be easier
The words might come out better
So many things, I wanna know the answers to


Wish I could press rewind
and rewrite every line
To the story of me and you

Don't you know I've tried and I've tried
To get you off my mind
But it don't get no better
As each day goes by
And I'm lost and confused
I've got nothing to lose
Hope to hear from you soon
P.S. I'm still not over you♥


SÅ himla bra låt! Och den passar in på något vis i mitt liv just nu, känns det som.
något jag borde lägga bakom mig, men jag påminns hela tiden om och som inte går att gå vidare ifrån. Jag försöker så hårt men jag blir bara förvirrad och vet inte vad jag ska göra längre. Allt känns så fel men ändå så himla rätt.

SKOLA SKOLA SKOLA


en random bild bara


BLÄ BLÄ BLÄ

Jag har inte bloggat alls flititigt på sista tiden. På grund av läxor och skolarbeten. Imorgon har vi matteprov med seriöst jag orkar inte plugga mer nu. Jag får göra så gott jag kan.

I morse tömde jag hela min linsburk med linsvätska och efter jag hade gjort det så kom jag på att min lins var där i, hahah jag trode jag hade tagit ur den så jag hällde ner allting i handfatet och jag blev helt förskräckt, för jag fick ju nya linser igår och det första jag gör är att dumpa en i handfatet. Men som tur var satt den på kanten av avloppet och var precis på att åka ner men jag fick tag i den och gud vilken lättnad det var... haha

Och sen härre gud vilken värme det har varit idag eller? Jag trode ju att det skulle bli regn så jag tog på mig långbyxor tjocktröja och en jacka till skolan. När jag kom ut efter första lektionen höll jag på att dö.

Men innan jag gick till TK träningen förut så tog jag på mig shorts och linne och som tur var, var vi ute i härliga solen! Någon som hörde oss? Brukar vara så;)

MONDAY

Hellooo, jag ska plugga NO nu och sen spela lite rollercoaster tycoon3 förhoppningsvis och sen på drillträning. Måndagar är aldrig någon vilo-dag för mig. Kl 8 till tio i 3 i skolan och jag är alltid döö hungrig på måndagar, och att jag aldrig lär mig att ta med en frukt eller något.

Mina linser kastade jag ju i helgen så min snälla mamma gick upp till stan idag och fick ett par nya till mig som hon kom med till skolan. Underbart! För vi tittade på film idag. Den var helt ok, hände inte så mycket i filmen bara^^

Men nu måste jag plugga! Seeeeee ya:D

Städat och pluggat hela dagen + bakat!

Hejsan godingar!!

Jag har börjar vänja mig vid min bruna hårfärg, men jag går typ hela tiden till spegeln och kollar "vilken färg var det nu igen?". Undrar hur klassen kommer reagera i morgon när deras "dumma blondin" inte finns mer?^^

Men idag fick jag städtryck och började städa mitt rum och flyttade på tven och dammade och damsög och hade mig. Men nu känns det jätte fräsht! Sen har jag pluggat NO hela dagen, pluggat lite och sen gjort någonting annat och sen pluggat lite till, hela dagen. Jag kan nog rätt mycket om syror och baser får vi hoppas!

 Och sen har jag och mamma bakat kladdkaka som vi åt förut med grädde till. Och sen hittade vi en annan chokladkaka i skåpet som egentligen gick ut 2008!! Jag kommer ihåg att vi skulle ha den när jag fyllde år men vi bakade någonting annat. Men det var inga ingredienser som "kunde bli" för gamla så vi bakade den också. Jag ska smaka på det i morgon. Hoppas den smakar bra nu då..?;)

Snart ska jag kolla på Solsidan och sen krypa ner i sängen och nana, Monday morning!

BTW vi går bara till onsdag den här veckan och sen är vi lediga på måndag!! Hur gött???!:D

Annie Gustafsson

Jag fyller 21 år i oktober och bor i lilla staden Falköping. 1:a augusti flyttar jag hemifrån och ihop med min pojkvän. Och i oktober är jag med i en dansföreställning som heter GOOD GIRL! Här kan du följa mitt liv och ta del av alla mina kreativa sidor! GRL PWR, DANS och CHOKLAD är livet!