All eyes on me in the center of the ring, just like a circus

Hejsan! Jag bloggar inte så mycket om dagarna längre, dels för att jag har annat för mig, det är höstlov och att jag måste känna för det, inte göra det för att jag känner mig tvingad, utan för att jag vill göra det. Annars blir det bara oseriösa inlägg!

Men idag har det inte hänt mycket.. Man behöver sådana dagar också :)
Jag har suttit och spelat rollercoaster 3 och dansat, sen kom Dennis hit en sväng nu ikväll, mysigt värre. :)

Nu ska jag fortsätta lyssna på lite gamla Britney låtar i programet "virtual dj" som jag har på datorn, som är ett mixerprogram/dj program, det ä najs! :)

Sen har det varit struligt med ett scriptfel på min blogg, jag har tagit bort lite grejer i kodmallen som kan ha orsakat felet, så ni får gärna säga till om det funkade eller inte, ni som har varit med om scriptfel på min blogg. På te.x datorerna i skolan så kommer det upp en ruta som det står "Den här webbplatsen innehållet ett skript som gör webbläsaren trög. Vill du köra skriptet? Ja/Nej. Och det spelar ingen roll vad man trycker på, datorn hänger sig ändå.. (detta är bara på framsidan av bloggen, om man tex går in på "arkiv" fungerar det galant!)

Sov så gott underbaringar! ♥
(hihi jag är på bra humör i kväll!)

We're not so different
You and me
'Cause we both
Share our share of obscenities
And everybody's
Got some freaky tendencies
Hidden or admitted
'Cause we all got needs


Just a beautiful liar

Hey! Jag står just nu och dansar så jag blir helt genomsvettig! Det är najs det med:D 
Jag ska snart gå till toan och borsta tänder och lite sånt, och sova (innan klockan 11!!!!!!) och spela lite wordfeud;)

Jag orkar inte berätta om min dag. Så ni får sova så gott! Natti natti! ;)

 

Trouble for me

This is a warning, I'm warning you
You're taking too long
I try to play laid back and be cool
But boy, you're playin' it wrong
It's in your eyes,
You're really lookin' like you wanna do somethin'
Like you wanna do somethin'
Boy, you better get it right
If you don't, you're gonna mess around and do somethin'
You're gonna mess around and do somethin'

I don't wanna lose control
But then again, I think I wanna lose control
Ain't nothing wrong with a little bit of
Trouble
You and me, that equals
Trouble
Ain't nothing wrong with a little bit of
Jan och Emma har åkt hem och vi ska snart vidare till morfar. Vädret här är kasst och jag blir så trött och sur av det.. Sen hittar jag inte min läppsyl så jag får snart utbrott! Jag har ont i halsen också... alltså fuck life. Nu ska jag byta om och snart åka, så hejs! 

 

Lördag

Hej! Jag kan berätta lite om gårdagen..

Jag och Helin skulle träffa Zara och Felicia på UH klockan halv 7 så vi var där då ungefär, men jag fick inte gå in, så Zara drog med sig Helin och sen efter en kvart (kändes det som) så kom de ut och sa att jag fick komma in. Då sprang de före mig, ner till Wii-rummet och när jag öppnar dörren är det kanske 15 pers där inne som sjunger "ja må hon leva" för mig! haha jag hade ingen aning om att vi skulle fira att jag fyllt år! Men jag har världens finaste vänner som får med alla random (ursäkta för det..) där att sjunga för mig, dessutom så överraskade dom mig genom att ha köpt just dance 3 och när jag kom in så satte de på "hit me baby one more time" haha goaste brudarna ever! Sen fick jag lite roliga presenter också;)

Vi dansade hela kvällen, eller i alla fall tills det satt typ 20 pers och tittade på.. då blev det inte lika kul längre. Så till sist gick jag och Helin där ifrån, och cyklade hem. Men tack så himla mycket för kvällen och allt ni lagt ner för att få det så kul! :) Love u guys! ♥
Idag vid klockan 11, så låg jag forfarande kvar i sängen och spelade lite mobilspel, när min farbror Jan och Emma kommer in och ger mig present för att jag fyllt år osv. Haha överraskningarna fortsatte även idag! .. 
Sen gick jag ner i pyjamas och åt frukost och fikade, sen fixade jag mig och klockan blev 2 och då spelade jag just dance 2 på wii och sen kom de hit igen och då käkade vi, sen åkte de vidare till mina andra släktingar.21.48: Jan och Emma är här just nu och vi satte precis igång att spela wii och min farmor och farfar åkte nyss hem. Jan och Emma sover här i natt och det ska bli kul att äta frukost tillsammans i morgonbitti. hihi. Jag är faktiskt rikigt trött och ska nog snart gå till sängs. Vet inte hur jag ska kunna sova bara, för jag saknar en person sjukt mycket.. hihi puss♥  


 

Ville bara visa att jag är vig.. nothaha jag skulle ta en seriöst bild, det gick sådär.. Sen är jag ofixad också, men what evaaah. Men här har ni en liten bild på mitt nyklippna hår i alla fall (som ni vet så klippte Helin mitt hår, mycket kortare än vad jag ville!) Men jag ska faktiskt erkänna, jag gillar mitt hår nu! Det är ju såklart mycket lättare med kort hår, det är inte i vägen lika mycket och lättare att platta osv. Sen är det tunnare också, vilket jag hoppas det fortfarande är när det växer ut sen.  Ah ville bara säga det och ha lite tidsfördriv, nu ska jag fixa mig och sen vid 5 ut med lite grymma tjejor. Ha det gött! :D

btw, det ser ut som om jag har mega tjocka lår/ben på bilden ;) hahah!
Annie Gustafsson

Jag fyller 21 år i oktober och bor i lilla staden Falköping. 1:a augusti flyttar jag hemifrån och ihop med min pojkvän. Och i oktober är jag med i en dansföreställning som heter GOOD GIRL! Här kan du följa mitt liv och ta del av alla mina kreativa sidor! GRL PWR, DANS och CHOKLAD är livet!