Tripp till Skövde

Hejsan! En halv timme från det att jag vaknade var jag påväg i bilen till Skövde. Jag, pappa och mina systrar åkte dit och kikade runt i affärer lite. Jag hittade sjukt fina klänningar inne på gina men jag köpte ingen, i stället köpte jag 2 toppar som finns i inlägget under. Gina butiken som finns på elins esplanad hade nyrenoverade provhyttar och dom var skit snygga! haha vill bara tala om det..

Men sen hittade jag inte någonting mer jag ville ha. Runt klockan 2 åkte vi hem och jag hade planerat att sätta mig ute och läsa en bok i den varma solen. Men vad tror ni händer? Solen försvinner.. så här sitter jag nu och har inget att göra. 

Ikväll ska jag vara med och drilla upp till majbrasan. Jag vill inte :( men jag måste.. Hoppas det inte är för kallt bara...

Hoppas ni får en bra valborg i alla fall! :)

The Last Song


syns det att jag har duschat eller? :p

Men tjaa! :D
Jag har lite allmänt tråkigt just nu. Sitter och lyssnar på musik, chattar med folk och lite sådär. :D
Ganska najs faktiskt!
Detta blir förmodligen mitt sista inlägg för idag så godnatt med er :D

Summerdaysmutsig kisse


flowers


ovännen humlan


Hej!
Jag sitter här och lyssnar på Talk that Talk - Rihanna. Ska strax ner och fixa pizza!
Idag har jag varit ute och fotat, spelat fotboll med syster, solat, tittat på lyckan i LA, haft hårinpackning i håret och suttit vid datorn.
Jag hoppas att solen fortfarande finns kvar i morgon!
haha.. och då menar jag att jag hoppas på att det är soligt och skönt :p
inte något annat, om det var någon som tyckte att jag uttryckte mig lite blont där.

Ice CreamHeeej! Här sitter jag och äter glass ;)
Solen skiner och jag tänkte snart gå ut och hitta på något.
Zara var här för en stund sen och försökte få med mig ut för att vara med henne, hennes kille + en annan kompis. Men jag var inte fixad osv så nej ;)

Ikväll ska jag och några tjejer plugga svenska på googledocs och jag kanske även hänger med familjen upp till berget och springer. Det vore perfekt för jag ska ändå duscha idag.

Ha de bra!


Annie Gustafsson

Jag fyller 21 år i oktober och bor i lilla staden Falköping. 1:a augusti flyttar jag hemifrån och ihop med min pojkvän. Och i oktober är jag med i en dansföreställning som heter GOOD GIRL! Här kan du följa mitt liv och ta del av alla mina kreativa sidor! GRL PWR, DANS och CHOKLAD är livet!