Made in Taiwan

Hej! Jag är jättetrött så jag sammanfattar kvällen väldigt kort nu. När vi kom till Amanda fick vi tacos vilket var supergott och sen spelade vi ett tjejspel med frågekort (haha mycket skratt..) och sen åt vi en pannakotta med center i som var underbar! En mycket trevlig och lyckad kväll helt enkelt!
 
Hejdå och lycka till nere i Taiwan, Amanda! Vi kommer att sakna dig så!! :( ♥
 
 
haha sorry elina om jag inte fick lägga ut den här..
 


 

Flätor dåra

 
haha jag liknar en indian eller något.. Men det får jag väl göra en stund nu, hoppas bara på att håret ser bra ut när jag tar ur flätorna, tänk om det blir misslyckat? Vad gör jag då? hehu
Tröjan jag har på bilden är nog den bästa tröja jag har just nu! Den är så skön, och så snygg! Jag kommer nog ha på mig den när jag åker till Amanda, för man vet ju aldrig hur kallt de kan bli, men jag har ett blommigt linne under. Vi får se om jag lägger upp nån bild på outfiten sen! 
 
Batteriet till systemen laddar för fullt och jag ska försöka ta mycket bilder som jag kan visa er sen! Nu ska jag fixa lite till, sen åker jag med Elina upp. See ya! 

Myskväll med drilltjejorna!

Jag är hemma från skolan nu och det är så gött med fredag! På måndag får vi våra datorer i skolan också!! asså ååh tagga! 
 
Idag hade vi Jazz igen, himla kul! På måndag ska nog min grupp ha street, nicenice! :D
 
Nu ska jag chilla lite och sen ikväll ska jag till Amanda vid klockan sju med drillgänget och ha myskväll! Amanda ska vara i Taiwan i en termin och vi ska he en liten "hejdå kväll". Det ska bli skit mysigt! Tar med systemen! 
 
Nu måste jag leta kläder till det.. Asså har hjärnsläpp på idéer :( 
 
Haajdoo!
 
 
Annie Gustafsson

Jag fyller 21 år i oktober och bor i lilla staden Falköping. 1:a augusti flyttar jag hemifrån och ihop med min pojkvän. Och i oktober är jag med i en dansföreställning som heter GOOD GIRL! Här kan du följa mitt liv och ta del av alla mina kreativa sidor! GRL PWR, DANS och CHOKLAD är livet!