Plugg dax

Hej....

Här sitter jag med pyjamas byxor och min mysiga klasströja. Och klockan är bara fyra. Jag gick nämnligen hem från skolan idag för att jag hade jätteont i magen.. Jag försökte länge men när det började kännas som att jag skulle spy klarade jag inte av det mer och sa att jag ville gå hem. När jag kom hem slängde jag på mig myskläder, tog en alvedon och la mig i sängen. Och har vilat i ungefär en timma nu, och äntligen har smärtan gått över!

Nu ska jag plugga spanska och sen gå på dans vid halv 6. Om jag inte blir sämre det vill säga.. för jag är fortfarande blek i ansiktet och lite yr. :(


Jag saknar sommaren och mitt bruna hår!

Lazy Days

Heej! Jag har varit dålig på att uppdatera idag, men jag har varit bra på att vara ifrån datorn ;)

Idag gick jag upp runt halv 11, mycket skönt med sovmorgon! Och sen fixade jag mig lite och började plugga religion (hinduism och buddhism) vilket inte är alls kul, men vill jag ha några betyg i religion kanske jag borde plugga. :) En fördel kanske.. ;)

Men det gick faktiskt rätt bra, jag är klar med buddhism och har 4 sidor kvar att läsa om hinduism. När jag var klar gick jag ut på en promenad och hämtade min syster på Art Dance. Och sen dess har jag tränat på våra danssteg som vi har på jazz/hip-hop :) Jag tycker att låten vi har är bra för när man hör den vill man visa attityd och det är precis vad vi i vår grupp behöver träna på. :)

Nu ska jag gå ner och kolla om vi hr någon frukt, då ska jag göra fruksallad :D
Sen ikväll är det Äkta Människor kl 21.00 på svt1, missa inte det! ;)

Kalas

HEEEJ!

Jag blev skitsur imorse när mamma väckte mig och den underbaraste drömmen på länge avbröts.. :(
Jag tänker inte berätta vad det var för någon dröm, det är för privat men underbar var den i alla fall! Jag vill bara somna om och börja drömma där jag slutade..

Jag har i alla fall städat mitt rum och fixat mig, klockan halv tre är det kalas för min syster här hemma och släkten kommer. Jag laddar min kamera just nu så jag hoppas på att ha några bra bilder att visa er senare. :D

Nu ska jag plugga lite SO för vi har prov på onsdag och jag kan typ ingenting om hinduism och buddhism och jag kommer ha fullt upp innan onsdag så det är nog bra om jag startar nu. :)  haha det ser ut som om jag har ljusbruna ögon, coolt ;)

Underbara fredags känslaDen här låten firar jag in helgen med! Älskar att dansa till den här :D

Skolan idag har gått fort, vi spelade upp en låt på piano på musiken i olika grupper och vi hade nationellt svenska prov muntligt. Det gick rätt bra, jag hamnade i en bra grupp där jag kunde diskutera bra med, men den enda nackdelen var att texten vi fick höra inte gick att reflektera så mycket kring. Men vi gjorde vårt bästa :)

Jag är sjukt sugen på Pringles så det ska jag nog köpa lite senare. Men just nu sitter jag och spelar på hemsidan omgpop.com! Har även laddat ner spelet "draw something" till mobilen idag, blev beroende!

Annie Gustafsson

Jag fyller 21 år i oktober och bor i lilla staden Falköping. 1:a augusti flyttar jag hemifrån och ihop med min pojkvän. Och i oktober är jag med i en dansföreställning som heter GOOD GIRL! Här kan du följa mitt liv och ta del av alla mina kreativa sidor! GRL PWR, DANS och CHOKLAD är livet!