Annie Gustafsson

Plugg dax
Hej....

Här sitter jag med pyjamas byxor och min mysiga klasströja. Och klockan är bara fyra. Jag gick nämnligen hem från skolan idag för att jag hade jätteont i magen.. Jag försökte länge men när det började kännas som att jag skulle spy klarade jag inte av det mer och sa att jag ville gå hem. När jag kom hem slängde jag på mig myskläder, tog en alvedon och la mig i sängen. Och har vilat i ungefär en timma nu, och äntligen har smärtan gått över!

Nu ska jag plugga spanska och sen gå på dans vid halv 6. Om jag inte blir sämre det vill säga.. för jag är fortfarande blek i ansiktet och lite yr. :(


Jag saknar sommaren och mitt bruna hår!
Lazy Days

Heej! Jag har varit dålig på att uppdatera idag, men jag har varit bra på att vara ifrån datorn ;)

Idag gick jag upp runt halv 11, mycket skönt med sovmorgon! Och sen fixade jag mig lite och började plugga religion (hinduism och buddhism) vilket inte är alls kul, men vill jag ha några betyg i religion kanske jag borde plugga. :) En fördel kanske.. ;)

Men det gick faktiskt rätt bra, jag är klar med buddhism och har 4 sidor kvar att läsa om hinduism. När jag var klar gick jag ut på en promenad och hämtade min syster på Art Dance. Och sen dess har jag tränat på våra danssteg som vi har på jazz/hip-hop :) Jag tycker att låten vi har är bra för när man hör den vill man visa attityd och det är precis vad vi i vår grupp behöver träna på. :)

Nu ska jag gå ner och kolla om vi hr någon frukt, då ska jag göra fruksallad :D
Sen ikväll är det Äkta Människor kl 21.00 på svt1, missa inte det! ;)

Happy Birthday!Farfar och Lisen!


Mamma och lille Leo


Lisa, Ellen och Filip


Lisa!


Muuuums!

Här får ni lite bilder från kalaset idag. Vi åt gott fika och hade det trevligt.