Annie Gustafsson

You know who's beautiful? Read the first word.


Jag såg den här bilden på facebook.. fan va underbar. hon som behöver så mycket kärlek från andra, ger bort det hon har i stället!

Men ja, jag ville egentligen bara säga godnatt till er. Jag är uppe rätt sent ikväll, för att jag glömde bort vad tiden var och för att jag inte vill vakna klockan 5 i natt?! ååååh hatar att vakna av mig själv, jag vill verkligen inte det :(

eller jag bara skoja :D jag tror faktiskt inte att jag kommer vakna i natt! jag känner mig lugn just nu, saker och ting börjar bli bra verkar det som. vi får se imorgon om jag kunde lista ut vad det var som fick mig att vakna. hehehe alltså ni fattar inget va?? nee ikke jag heller. godnattt! :D:D:D:D:D:D:d


Pluggar glosor


Yeppyepp. Engelska glosorna är i full gång. Läxan är till torsdag, men jag känner att kommer ha mycket att göra i morgon ändå. Och idag slutade vi tidigare så det funkar perfekt att göra den idag.

Vid klockan 6 är det trumkårsträning, så jag ska hinna värmas upp tills dess (är fortfarande kall från friluftsdagen). Och fixa håret osv, som har blivit cepat idag, hihihihihihi


ha en bra tisdag!

gif maker


gif maker


hihi jag e knäpp
Friluftsdag
Nu är jag hem kommen från en mycket kall, blöt, tråkig, orättvis, jobbig, svettig och himla rolig friluftsdag i pulkabacken!

Helin och hennes pappa kom och hämtade mig, Zara och Felicia med bilen vid 10. När vi kom upp till pulkabacken började vi åka direkt. Men efter någon timma så var vi irriterande, trötta och iskalla så vi gick och satte oss i en liten ring och fikade på oboy och dumlekakor. Jag hade ingen känsel kvar i mina fötter, och jag var inte ensam om det. Sen när vi trodde att vi skulle få gå och äta pizza så säger vår lärare: Nää nu har vi bestämt så här, att alla följer med till berget och äter korv!   
Vi blev skit sura och planerade att gå hem.. xd Men så sa han att vi skulle gå upp till berget och pricka av oss och sen kunde vi gå ner och äta pizza. Nödvändigt???!?!?!?!!? Vi valde INTE promenad, utan PULKA! Men det fanns inte så mycket vi kunde göra.. så vi tog med oss väskorna och pulkorna och började traska upp till berget (dock för tidigt, så vi fick lite skäll för det.. haha den här dagen gick verkligen bra..)

Vi kom upp i alla fall och hittade flera lärare framför en grill med massa korvar. Jag tog en i alla fall för att jag frös och var hungrig. Men vi tog med oss festisar och sen gick vi ner igen. På vägen ner åkte vi på våra pulkor, skit kul! Det var som att åka berg och dal bana typ, fast att det aldrig gick uppför då (a)

Sen gick vi ner till pizzerian med Alicia och Viviann. Vi hade väldigt lite tid på oss, så vi åt pizzan så gott vi kunde, men jag blev mätt efter en halv pizza. Sen när vi skulle betala så lämnade jag pengarna i kassan och sen gick jag för att hämta min väska och då ropade han som stog i kassan: Banana!! (det var den pizzan jag hade beställt) haha för jag skulle antagligen få 10 spänn tillbaka. Så jag fick ett nytt smeknamn där..

Sen var vi på toa hos Vivi, och kom en halv timma försent tillbaka till pulkan. Men lärare tänker faktiskt väldigt ofta orealistiskt. Hur skjutton ska vi hinna beställa, äta och gå upp och ner på 1 timma?

Men sen blev pulkaåkningen mycket roligare. Alla vi tjejer gick tillbaka en bit upp i backen mot grillen och åkte på olika stigar som vi hittade där. Hur kul som helst, nästan alla skrek och var helt galna och ramlade och skrattade.. haha:D
Men sen var vi sist av alla kvar för vi visste inte att vi hade slutat.. hahah himla lyckad dag säger jag bara!

4950e833bcab4d70f64dc9e824c085d0cadb93e3_m_large

Tumblr_lymsvan0pd1r4mliso1_500_large

Tumblr_lyn7i9jnjb1r3i9oqo1_r1_500_large