A heart is not a home, without the one who gets you through the storm

 
Hej! haha tröttnar ni aldrig på att jag skriver massa onödiga inlägg? haha t.o.m jag tröttnar på mig själv ibland! Men jag ville bara säga godnatt, sov så gott! Jag åker till Kolmården imorgon och kommer vara borta i några dagar som sagt. Jag hoppas att det finns wifi på de kommande ställena, men annars får ni vänta med inlägg tills jag kommit hem!

Jag har skrivit klart inlägget om Spanien förresten, jag behöver bara få tag i lite intressanta bilder och sånt först. Så jag publicerar det så fort jag fixat det!

Men ni får ha't så bra! Natti natti ♥

Never Say Never

 
Believe it or not, men jag sitter just nu och kollar på Never Say Never! Och asså, jag har aldrig varit något jättefan av Justin, men det är en sak jag måste bli bättre på, att inte dömma folk utan att jag känner dem. Inte för att jag känner Justin Bieber nu, men nu har jag sett allt ur hans perspektiv. Han blev inte bara känd poffpoff, utan han har verkligen jobbat för det och han förtjänar det. Vilket jag inte visste om, för att jag har hört annat av andra hela tiden. Filmen är säkert gjord så att man ska tycka bra om Justin, så är alla sånna filmer, men man kan ändå se igenom att det mesta är sant. Han verkar vara en toppen kille! :)
 

Gymnasieval

Men härregud?!?!?!?!  Varför spammar alla facebook med att de kommit in på gymnasiet just idag? Jag har vetat att jag kommit in i över en månad?! Haha people people...
 
 
Det blev estet, dans på katedralskolan i Skara. Om jag inte sagt det tidigare..

Onsdag

Hejhej!
 
Idag har jag städat på mitt rum, vart ute och fotat, drillat och börjat packa.
Familjen Gustafsson ska nämligen åka till Kolmården imorgon och bo där i en stuga i 2 nätter och självklart vara på Kolmården. Sen åker vi vidare till Stockholm och sover där på ett hotell i 2 nätter (det blir säkert en sväng till gröna lund) och på måndagen åker vi båt till Åland. Jag tar med systemkameran och ska försöka fota så mycket som möjligt!
 
Dock är jag snuvig, och tror att jag nyss fick feber.. så vi får väl se.. jag får väl käka mycket glass! ;)
 
Nu ska jag fortsätta packa, hörs sen! :)
 
Fotade mina systrar.
 
  
Annie Gustafsson

Jag fyller 21 år i oktober och bor i lilla staden Falköping. 1:a augusti flyttar jag hemifrån och ihop med min pojkvän. Och i oktober är jag med i en dansföreställning som heter GOOD GIRL! Här kan du följa mitt liv och ta del av alla mina kreativa sidor! GRL PWR, DANS och CHOKLAD är livet!