Annie Gustafsson

A heart is not a home, without the one who gets you through the storm
 
Hej! haha tröttnar ni aldrig på att jag skriver massa onödiga inlägg? haha t.o.m jag tröttnar på mig själv ibland! Men jag ville bara säga godnatt, sov så gott! Jag åker till Kolmården imorgon och kommer vara borta i några dagar som sagt. Jag hoppas att det finns wifi på de kommande ställena, men annars får ni vänta med inlägg tills jag kommit hem!

Jag har skrivit klart inlägget om Spanien förresten, jag behöver bara få tag i lite intressanta bilder och sånt först. Så jag publicerar det så fort jag fixat det!

Men ni får ha't så bra! Natti natti ♥
Never Say Never
 
Believe it or not, men jag sitter just nu och kollar på Never Say Never! Och asså, jag har aldrig varit något jättefan av Justin, men det är en sak jag måste bli bättre på, att inte dömma folk utan att jag känner dem. Inte för att jag känner Justin Bieber nu, men nu har jag sett allt ur hans perspektiv. Han blev inte bara känd poffpoff, utan han har verkligen jobbat för det och han förtjänar det. Vilket jag inte visste om, för att jag har hört annat av andra hela tiden. Filmen är säkert gjord så att man ska tycka bra om Justin, så är alla sånna filmer, men man kan ändå se igenom att det mesta är sant. Han verkar vara en toppen kille! :)
 
Gymnasieval
Men härregud?!?!?!?!  Varför spammar alla facebook med att de kommit in på gymnasiet just idag? Jag har vetat att jag kommit in i över en månad?! Haha people people...
 
 
Det blev estet, dans på katedralskolan i Skara. Om jag inte sagt det tidigare..