Natti natti

Hej! Jag har haft en mysig kväll med familjen :) God mat och mys framför tven! Nu fanns det inget mer kul på tven så jag satte mig på mitt rum men datorn i stället.

Imorgon ska vi ha kalas för min lillasyster Ellen som fyller 12 år så jag måste nog ställa klockan så att jag inte vaknar försent för jag hatar att stressa. Jag borde nog städa mitt rum nu så att jag slipper det i morgon, men jag orkar inte just nu..

Nu ska jag nog föröka få mig lycklig genom att kolla gamla klipp av Britney på youtube. Jag mår alltid bra när jag gör det. Idag har jag mått sådär om jag ska vara ärlig, av lite olika skäl. Men ibland mår man sämre än andra dar, så är det bara!

Ha en fin kväll, godnatt! :)Lyckan i LA

http://omtvserier.se/wp-content/uploads/timthumb.php_.png

 

Jag började kolla på Lyckan i LA nyss och jag har snart kollat 2 avsnitt till! Jag trodde att det skulle vara ett program som alla de andra typ "svenska hollywoodfruar" och andra "fest program". Men det här var verkligen intressant och kul!

 

http://wwc01.devote.se/_scripts/article_image.php?id=1d4c67c41f3e7bef364f357b6c95ed1b&w=710&h=0

Hejsan!

Idag har jag varit slapp. Men det anser jag är helt okej att vara första dagen på lovet! Jag gick upp ur sängen sent och åt frukost framför tven. Sen duschade jag en lång stund och sedan kokade jag potatis till lunch. Sen hamnade jag framför tven en stund till. Så det är mjukiskläder som gäller idag och inget smink, man måste ju ha någon dag då man vilar huden. :)

Igår kväll började det snöa.. Jag blev sjukt sur! Men vad kan man göra åt det liksom? Men nu börjar solen komma fram och snön smälter förhoppningsvis snart igen! Nu ska jag kolla första avsnittet av "Lyckan i LA" och se vad det är för någon serie.  ^^

Ha en fin dag!

Annie Gustafsson

Jag fyller 21 år i oktober och bor i lilla staden Falköping. 1:a augusti flyttar jag hemifrån och ihop med min pojkvän. Och i oktober är jag med i en dansföreställning som heter GOOD GIRL! Här kan du följa mitt liv och ta del av alla mina kreativa sidor! GRL PWR, DANS och CHOKLAD är livet!