Torsdag

Sådär, nu har jag kollat klart på Romeo & Juliet (1968) filmen! Jag älskar den!

Imorgon är det hälften av klassen som ska spelat upp pjäsen, men inte min grupp. Det ska bli jättekul att se! Min grupp ska spela upp nästa vecka. 

Usch vad jag gäspar.. det är inte bra att gå upp tidigt på morgonen.. hehe. Eller inte att vara vaken på nätterna heller, men vad ska man göra..? ;) 

Skönt att det är fredag i morgon!
så himla lik zac efron <3<3<3<3

Myser

Tjena!

Jag gick ifrån skolan tidigare idag för att cykla till optikern. Det gick finemang och jag får mina nya linser om kanske någon vecka. Sen var jag och mamma på polisstationen och hämtade ut mitt pass. Hihi första gången jag blev hyffsat nöjd över passet!

Sen dess har jag fixat ihop en powerpoint till vår "romeo & juliet" pjäs i skolan. Hoppas verkligen att den passar in till de olika scenerna nu..

Nu ska jag titta på filmen Romeo and Juliet från 1968. Haha nyes film, men den verkar bra! Ha de gött!R.I.P to the girl you used to see, her days are over

Heeey!

Vi hade idritt på odenplan idag och det var underbart, haha jag är jättedålig på att dra ut och springa och sånt själv, så därför får jag utnyttja idrottslektionerna och göra det då i stället.

Sen var jag på tk träning. Vi marcherade utomhus och övade sedan inne i freja. Vi kommer ha mycket träningar och spelningar framöver så förvänta er inte en massa blogginlägg tyvärr :(

Nu har jag gjort klart vår bilduppgift och jag är nöjd med den! Nu ska jag chilla och lyssna på bra musik. Och lägga mig tidigare idag!! ska inte låta någon på msn eller fb hålla mig vaken, haha :((

Godnatt ;) 

Annie Gustafsson

Jag fyller 21 år i oktober och bor i lilla staden Falköping. 1:a augusti flyttar jag hemifrån och ihop med min pojkvän. Och i oktober är jag med i en dansföreställning som heter GOOD GIRL! Här kan du följa mitt liv och ta del av alla mina kreativa sidor! GRL PWR, DANS och CHOKLAD är livet!