Onsdag

Hej på er!
Jag skrev nyss ett inlägg med frågor och svar från frågestunden men när jag skulle spara det så hade jag loggats ut från blogg.se och inlägget hade försvunnit och jag orkade inte göra om det så jag gör det när jag har lust igen. :)

Jag vet inte om det är blogg.se som krånglar eller om det är vårt trådlösa internet.. Hoppas det fixar sig snart i alla fall. 
 
Jag är sjukt trött.. Sitter här i sängen med mjukisbyxor och luvtröja och bara lyssnar på lugn musik, det är underbart. Men det känns som om jag borde göra viktigare saker men jag orkar inte. 
 
Igår var jag, mamma och mina systrar och kollade på julmarknaden och fikade på osterian och idag var jag och Helin på stan och kikade i butiker och fikade på lilla blå. :) 
Jag tycker det är mysigt att åka någon stans å fika, älskar det. 
 
Idag fick jag med mig två bh:ar och ett par trosor från lindex. Det var rea och det blev bra fynd! 
 

No internet

Hej! Jag sitter just nu vid vår stationära dator eftersom vårt trådlösa internet inte fungerar. Vi vet inte riktigt varför och någon från telia ska komma hit på måndag. Måndag!! Och sen har min datamängd för den här månaden på mobilen tagit slut också.. Lägligt! 
 
Så jag kommer kanske inte kunna blogga så mycket de kommande dagarna men ska försöka svara på era frågor ni ställde idag och sen tar jag allt annat efterhand. :)   
 
Ha det bra! :) 
 
 

Frågestund

 
Okej det var ett tag sen jag hade en frågestund. Jag vill gärna att frågorna ställs i frågelådan på bloggextra som jag har länkat här, så att jag har alla frågor på samma ställe. Alltså skriv din fråga i rutan över! 
Jag kan inte se din ip-adress så man kan vara hela anonym. 
Jag ska försöka svara så ärligt och bra som möjligt! 
Flera av frågorna i frågelådan är gamla och det har hänt ganska mycket sen de skrevs så det gör inget om ni frågar samma frågor igen för ni kommer säkert få nya svar. :) 
 
Det kan vara frågor om vad som helst. Det behöver inte bara vara frågor angående bloggen. 
De bästa frågorna lägger jag ut här i bloggen sen! :D 

Mysmorgon

 
Morsning korsning! 
 
Idag vaknade jag vid klockan åtta av.. gissa vad?.. jo, min katt! 
Skräll där.
Hon stog på altantaket, utanför mitt fönster, och jamade för att hon ville komma in och inte vågade hoppa upp. Jag försökte locka in henne men hon vågade inte hoppa upp så jag böjde mig ut i fönstret för att försöka lyfta upp henne men jag nådde inte. Då gick jag och väckte min syster (usch vad jag är taskig..) så fick hon hålla i mina ben så att jag inte trillade ut genom fönstret. hahah hoppas ingen granne såg asså..
 
Men jag nådde fortfarande inte. Då kom min syster med en lysande idé att ställa ut någonting som hon kan hoppa upp på så jag hämtade en pall i mitt rum och la lite kattmat där så att hon hoppade upp och där ifrån nådde jag henne utan problem! Haha kände mig som dagens hjälte asså. 
Sen gick jag och kissen och la oss och sov i någon timma till ;) 
 
Nu har jag ätit mat och ska precis börja plugga klart historian. Fattar nada. Och ingen motivation till att sätta mig och plugga det igen.. Men jag ska fixa det! 
 
Hörs sen :D
 
 
Annie Gustafsson

Jag fyller 21 år i oktober och bor i lilla staden Falköping. 1:a augusti flyttar jag hemifrån och ihop med min pojkvän. Och i oktober är jag med i en dansföreställning som heter GOOD GIRL! Här kan du följa mitt liv och ta del av alla mina kreativa sidor! GRL PWR, DANS och CHOKLAD är livet!