Annie Gustafsson

Söndag = städ & plugg dag
Hej! Det är söndag vilket betyder städ och- pluggdag. Pluggandet är jag klar med men nu är det bara städning kvar. Jag har lite ont i huvudet.. Vet inte om det beror på att jag har sovit för lite eller för att jag druckit för lite. Men jag dricker massa vatten nu i alla fall och så får jag se om det blir bättre under dagen. 
 
Imorgon är det dax för skola igen.. Helgerna går alldeles för fort!! Och det är dags för skolfoto. Vet inte vad jag ska ha på mig eller nånting.. Inte alls taggad.. Jag kanske lägger upp lite outfit bilder sen, så får ni välja. 
 
Ne nu ska jag städa så att det blir klart! Så hoppas jag på att jag hinner med en donken-glass sen också. ;)
 
Säsongens sista spelning
 
Hej! Förlåt för min usla uppdatering. Men ni får stå ut! ;) 
I morse hade vi vår sista spelning för säsongen med trumkåren och den gick bra. Det var blött och kallt och vi hade inte drillat på ett tag men jag tappade inte en enda gång. Det var liksom kul ändå, även fast man fick massor av regn på sig. En bra spelning! Längtar till träningarna startar igång igen!
 
 
Nu ikväll kom morfar och Elisabeth och åt mat här och sen åkte vi ut och kollade på konstnatta. Först åkte vi till en tågutställning, sen till mammas kompis och sedan till Kalkbrottet. Jag var inte med förra året så jag såg kalkbrottet för första gången och jag säger bara, vilken stämning! Tavlorna och skulpturerna var underbara och det var på nått sätt rätt mysigt att gå omkring där i gummistövlar och titta på saker. 
Nu är jag väldigt trött och ska kolla klart på en amerikansk dokumentär på svtplay som var väldigt intressant! Här har ni länken: http://www.svtplay.se/dox
Den handlar om barn och ungdomar som blir mobbade och utsatta för olika saker. I de allvarligaste fallen tar de självmord och då får man se hur föräldrarna kämpar för att få stopp på allt mobbande. Tragiskt och intressant, jag fastnade direkt, kunde inte sluta kolla..