Ny garderob

Hejsan! Det var längesen nu.. Hatar att jag knappt har tid för bloggen!! Men nu är jag här igen för imorgon är vi lediga från skolan så idag behöver jag inte lägga mig så tidigt. Jag är väldigt trött men lovar att leverera ett inlägg i alla fall! 

Det har hänt ganska mycket de senaste dagarna som jag hade planerat att berätta om, men nu kommer jag knappt ihåg något av det.. Burkar vara så.. Men i söndags åkte vi till ikea och köpte en garderob till mig och lite andra grejer. Så vi började sätta upp den i söndags men blev inte färdiga förrän idag, onödigt många moment för en garderob tycker jag.. Men nu är den uppe och jag är hur nöjd som helst! Perfekt dansspegel utanpå och stort utrymme för förvaring inuti! 

Jag var även inne en kort stund på A6 när vi var i Jönköping och jag shoppade lite på Bikbok, lägger upp ett "new in" imorgon! Igår bestämde vi idé för dansproduktionen och temat är klastrofobi. Det kommer bli grymt! Mer än så berättar jag inte. Vi kommer nog snart skriva mer om det i vår klassblogg. Men för att få inspiration till produktionen kollar vi just nu på filmen "Awake" på våra danslektioner, som är sjukt bra! 
 awake

Nu ska jag lägga mig innan jag somnar här.. Godnatt och ha en bra valborgsmässoafton! 

Gårdagens outfit + mysig tjejkväll


Jag ville vara lite fredagsfin och tog på en vit sommarklänning! 
 

Hej! Fredagen bestod av skola och myskväll hemma hos Matilda! 
 
I skolan var det mesta som vanligt. På danslektionen presenterade vi våra dansproduktions-ideer och jag tror att vi är ganska enade om en idé som vår danslärare hade kommit på. Men vi ska fortsätta diskutera och bestämma oss på måndag. Längtar tills dess! Haha vissa i min klass längtar till att få helg men jag är en av dem som längtar till varje danslektion och speciellt nu när vi kommit igång med produktionen! 
 
På kvällen tog jag på mjukiskläder och så gick jag, Matilda, Julia, Emelie och Becka till Ica och köpte tacos som vi sedan lagade hemma hos Matilda. Under tiden som jag var på toaletten sprang de och gömde sig i Matildas lägenhet (haha mogeet) men jag gick bara tillbaka till matbordet och fortsatte äta. Efter en stund tröttnade dem och kom fram men Matilda och Becka som hade gömt sig på balkongen låste vi ute! Haha där fick de vara en bra stund, och de stod där och ropade på hjälp hahah och så kom det några killar och undrade vad som hade hänt xD Och jag, Julia och Emelie stod där inne och gapflabbade, haha taskigt värre.. 
 
Men sen släppte vi in dem och vi satte oss i soffan och tittade på film. Det blev skräckfilmen "One Missed Call". Hehe jag är ganska lättskrämd (min familj tycker speciellt om att skrämma mig..) så i början av filmen kom det en plötslig skräck-scen och de andra skrek och jag började skrika för att dem skrek fast mitt skrik var överdrivet högt, hahah så vi alla började skratta... Sen satt jag ganska stora delar av filmen med handen framför ögonen haha, men det var en bra skräckfilm ändå! 
 
Vi låg i soffan och tittade på några avsnitt av 112 Aina sen cyklade jag och Julia hem vid klockan ett kanske och jag kröp ner i min säng och somnade direkt. Men det var en rolig och mysig kväll som vi måste ha oftare! 
 
Tilda fixade mitt hår i skolan, så fint!! 
 
haha Tilda och Becka planerade att hoppa ner för balkongen... 
 


Bloggen för ES12 är snart klar!

Hej! Jag har hållt på och fixat våran estet-blogg hela eftermiddagen så det känns lite konstigt att vara inne på min egen blogg nu, hehe. Det är inte så mycket kvar att fixa på estet-bloggen så snart kan jag berätta vad den heter för er så ni kan kika in på den. :D
 
Idag hade vi den nationella uppsatsskrivningen i svenska och jag satt där med mitt naturgodis och tog det lugnt, haha. Jag tycker att min uppsats blev helt okej, jag får hoppas på det bästa helt enkelt! 
 
När jag kom hem från skolan började jag plugga och fixa med estet-bloggen. Så, mycket annat har jag inte fått gjort.. Men nu ska jag ta en paus från facebook och alla läxor och börja dansa eller fixa i mitt rum eller något i stället! Ha en bra torsdag, det är fredag imorgon!! ;) 
 

ett exempel på header till estet-bloggen. Vi har inte bestämt oss än..

Börjat planera dansproduktion 2013!

Hejsan! på er!
Nu var det längesen jag bloggade sist.. Det har varit mycket i skolan och jag har prioriterat det & sömn! 
 
I måndags drog vi igång med planering av dansproduktionen!! Ååh jag är redan taggad! Vi började diskutera hur vi ville ha den och alla kom med förslag. I tisdags fortsatte vi och vi i vår grupp kom faktiskt fram till en bra idé! På fredag ska vi berätta våra idéer till hela dansklassen och vi ska rösta på det bästa förslaget. Hoppas, hoppas det blir ett förslag som alla är nöjda med och som blir superbra i slutändan! Det återstår att se.. ;) 
 
Igår hade vi svenska läsförståelse (nationella) och det gick bra (hoppas jag)! Och imorgon har vi uppsatsskrivning, den jobbigare delen.. Så när vi kom hem gick jag och Julia till Ica i regnet och köpte naturgodis som vi kan ha på provet för att få extra energi imorgon. Eller, vi får väl se hur mycket naturgodis det är kvar imorgon.. ^^
 
Nu ska jag plugga, ha det bra! 
 
Någon vecka gammal bild på mig o min favvo t-shirt!
 
 
 
 
 
Annie Gustafsson

Jag fyller 21 år i oktober och bor i lilla staden Falköping. 1:a augusti flyttar jag hemifrån och ihop med min pojkvän. Och i oktober är jag med i en dansföreställning som heter GOOD GIRL! Här kan du följa mitt liv och ta del av alla mina kreativa sidor! GRL PWR, DANS och CHOKLAD är livet!