Annie Gustafsson

Mot Anton och matfestivalen!
Hejsan! Det blev inget inlägg igår för jag var så himla trött.. När jag kom hem från skolan åt jag lite mellanmål och sen satte jag mig i min säng och spelade mobilspel osv och bara chillade hela eftermiddagen. Sen åt jag kvällsmat och efter det chillade jag lite till ända tills jag inte kunde hålla ögonen öppna längre och gick och borstade tänderna och hoppade i min pyjamas och somnade strax efter det. Efter en vecka i skolan är man inte så pigg som man skulle vilja att man var på en fredagskväll.. 
 
Men idag är det nya tag som gäller! Jag vaknade dock upp med lite huvudvärk men den verkar vara borta nu, så det är skönt. Upptäckte att mamma hade köpt mina favoritflingor så det blev en liten frukostdans och sen hittade jag min gosiga kissemisse nerbäddad i en filt på altanen så min morgon har varit bra än så länge! 
 
Vid 11 tar jag ett tåg till Skövde för att sen åka buss till min älskling! Om man ser på vädret antar jag att vi kommer ha en myslördag och sen tänkte vi åka till matfestivalen i Skövde lite senare. Om väderleken stämmer ska det bli finare väder i eftermiddag så det hoppas vi på! 
 
Nu måste jag dra hejs! 
 
Pringles och sträckgubbar
 
Klockan har som vanligt hunnit bli för mycket.. Men jag har fått mycket gjort idag! Vart i skolan, pluggat och dansat. Någonting jag inte varit så bra på är att äta, men ska ska snart ner till köket och leta efter någon natta-mat! 
 
I skolan hade vi dans 3 lektioner av 4 så det finns inget att klaga på på torsdagar! Förutom att man blir lite trött och hungrig.. Men vi kom vidare med "Mirrors-dansen" och jag äälskar den koreografin, så go att dansa till! 
 
Efter skolan svängde jag, Julia och Matilda förbi ica och jag köpte pringles och de köpte naturgodis. Plugg-snacks är alltid bra att ha! Så jag kollade klart på en föreläsning som va 1h och 16 min, men jag hade varit duktig så jag hade bara 20min kvar att se idag! Och sen gick jag igenom jazz-uppvärmningen en gång och pluggade balettermer. Jag ritade även upp sträckgubbar så jag skulle komma ihåg hur rörelserna såg ut, haha tur det bara är meningen att jag ska förstå mina sträckgubbar! ;)