Annie Gustafsson

Mot Anton och matfestivalen!
Hejsan! Det blev inget inlägg igår för jag var så himla trött.. När jag kom hem från skolan åt jag lite mellanmål och sen satte jag mig i min säng och spelade mobilspel osv och bara chillade hela eftermiddagen. Sen åt jag kvällsmat och efter det chillade jag lite till ända tills jag inte kunde hålla ögonen öppna längre och gick och borstade tänderna och hoppade i min pyjamas och somnade strax efter det. Efter en vecka i skolan är man inte så pigg som man skulle vilja att man var på en fredagskväll.. 
 
Men idag är det nya tag som gäller! Jag vaknade dock upp med lite huvudvärk men den verkar vara borta nu, så det är skönt. Upptäckte att mamma hade köpt mina favoritflingor så det blev en liten frukostdans och sen hittade jag min gosiga kissemisse nerbäddad i en filt på altanen så min morgon har varit bra än så länge! 
 
Vid 11 tar jag ett tåg till Skövde för att sen åka buss till min älskling! Om man ser på vädret antar jag att vi kommer ha en myslördag och sen tänkte vi åka till matfestivalen i Skövde lite senare. Om väderleken stämmer ska det bli finare väder i eftermiddag så det hoppas vi på! 
 
Nu måste jag dra hejs! 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress