Annie Gustafsson

The knotted hairband
 
Jag testade att göra min systers frisyr som hon ska ha på nyår idag och jag tycker den blev helt okej. Den blev lite trasslig och håret ville inte lägga sig som jag ville men jag tror att jag bara behöver hjälp av någon som drar åt knutarna medan jag gör en ny knut så det ska nog bli bättre imorgon, får vi hoppas! 
❇ Golden nails for New Year's eve ❇
 
För några dagar sen testade jag att göra lite nyårs-inspirerade naglar och jag tycker det blev helt okej! Det måste ha varit bra nagellack jag målade med eftersom ingen färg har gått bort än och det har ändå gått nästan fyra dagar och vid det här laget brukar hälften av nagellacket vara borta. 
Men jag ska snart ta en sväng till stan och köpa linsvätska och lite annat så då ska jag se om jag hittar något bra svart nagellack för jag tror det kan bli fint att lägga det guldiga över det svarta, så de guldiga glittret syns mer. Jag ska ändå ha en svart/guldig klänning (den jag hade på mig förra nyår) så jag tror det kan bli toppen!
 
Det är ju för sjutton nyår imorgon!! Tiden går så himla snabbt.. minns inte att det var så kort tid mellan julafton och nyårsafton.. Men jag ser fram emot morgondagen jättemycket för jag ska hem till Anton och vi ska äta god mat och mysa och sen träffa hans kompisar och skjuta raketer på kvällen! Tror det kan bli en jättebra nyårsafton! 
She don't like the lights
Dricker oboy i en espresso house-mugg, mycket godare så!
 
Idag åt jag och familjen lunch hemma hos farmor och farfar där även min farbror Jan och Lena och Emma var. Jag övningskörde faktiskt dit och hem, det var längesen nu (en liten anledning är att mina föräldrar slarvat bort övningskörningsskylten) men nu när jag fick en ny i julklapp kunde jag ut och köra igen! Och jag körde förvånansvärt lugnt och bra, inga panikattacker! 
Men vi åt mycket mat (försökte i alla fall ta så lite som möjligt av varje omgång mat) och öppnade lite julklappar när mina småkusiner och faster också kom och hade det trevligt!
 
Ikväll har jag och min minsta lillasyster varit ensamma hemma så hon lagade ihop mat (brukar vara så..) och sen satt vi i tv-soffan och såg på det bästa vi kunde hitta bland kanalerna som var Hannah Montana och Skärgårdsdoktorn. ^^ 
 
Imorgon åker jag till min Anton och på kvällen kommer det ut ett nytt avsnitt av "Äkta Människor", så hello sunday! ;)