Skövde mys!

Efter en lång dag i skolan passade jag och tjejerna på att åka till Skövde och mysa lite. Vi hade ganska ont om tid så vi var ganska stressade innan affärer och sånt skulle stänga men vi hann med att äta på Spice N' Rice (en thai restaurang inne på commerce), shoppa på commerce, shoppa på Elins esplanad OCH träffa Justin Bieber! 

Vi var lite dåliga på att kolla busstider så när vi gjorde dett skulle bussen gå om 5 min så vi missade den och fick vänta på Elins esplanad i en timme på nästa buss. Sen hade tåget bytt tid så det avgick 30 min senare än vad det skulle gjort så det var lite surt eftersom vi ville hem och vi hade läxor att göra osv. Men nu är vi hemma i alla fall och jag ska plugga nu innan jag gör ett "new in" inlägg. Det kommer kanske upp ikväll eller imorgon! We'll see.. 

Neela och Julia! (Bild tagen från Matildas blogg)

Jag och Matilda! (Bild tagen från Matildas blogg)

Julia, Justin, Jag och Matilda! (Bild från min instagram, heter pieceofme där)

Lyckan är på väg

 
Har ni känt av den första vårsolen? Det har jag och den är underbar! Det är mycket ljusare på morgonen och att känna solens strålar i ansiktet när man står och väntar på bussen på eftermiddagarna gör att jag mår bra. Då känner jag att något bra är på gång och det är inte långt kvar. 
 
Ojoj, här blev det en väldigt fin inledning på inlägget ;) men det kanske behövs just nu för jag sitter och pluggar och det är inte det minsta roligt! Det känns ju inte som att lärarna har snålat med att ge ut läxor den här veckan i alla fall.. För att göra veckan lite roligare, ska jag och några brudar till Skövde imorgon efter skolan. Jag antar att det blir shopping och mys! Härligt! 
 
Nu måste jag fortsätta plugga historia, engelska och matte. Ha det bra! 

Funny you're the broken one but I'm the only one who needed saving

 
Hej! Usch vad jag är trött.. Dagen har ändå inte varit så ansträngande så jag förstår inte riktigt varför. Men idag hade vi ingen danslektion för vi lyssnade på en föreläsning av Kristina Alexandersson i stället. Hon pratade om internet, foton, bloggar och annat man delar/inte delar på nätet. Jag tycker att det var intressant men det blev ganska jobbigt att sitta och lyssna i 2 timmar. Men hon hade mycket bra att säga och jag diggar hennes bilder!  
 
TheeBlog-StormtrooperLife
Fler bilder hittar ni här!
 
Nu ska jag på drillträning med trumkåren! Vi hörs! 
 

25 Februari

Hejsan! Det är måndag och jag sitter och pluggar som vanligt. Men nu är jag äntligen färdig och hinner skriva ett inlägg! 
 
Idag hade vi en ganska lugn dag. Vår idrottslärare var sjuk så vi hade bara en historialektion och en danslektion och 2 håltimmor. Helt ok! Vi dansade jazz på danslektionen med en "gammal" estetelev och det var jätteroligt! Vi gjorde ganska mycket övningar som hade med känsla att göra och det var skit kul! 
 
Nu i eftermiddag var det årsmöte med drillen och sen hann vi träna efter det. På lördag gäller det! Göteborg tattoo! Så det kommer bli en vecka med ganska mycket drill. Imorgon har vi träning och på fredag har vi rep och på lördag åker vi till Göteborg och på söndag är det planeringsmöte. Så det är fullrulle! 
 
Men nu måste jag sova, godnatt! 
 
 
satt i bilen och väntade för någon vecka sen och hade inget att göra, hehe. lite små fint blev det allt! 
hahah kommer ihåg att jag satt och sjöng ashögt och så klev det precis ut någon ur en bil bredvid och vände sig om och kollade på mig.. oops
Annie Gustafsson

Jag fyller 21 år i oktober och bor i lilla staden Falköping. 1:a augusti flyttar jag hemifrån och ihop med min pojkvän. Och i oktober är jag med i en dansföreställning som heter GOOD GIRL! Här kan du följa mitt liv och ta del av alla mina kreativa sidor! GRL PWR, DANS och CHOKLAD är livet!