Annie Gustafsson

Skövde mys!
Efter en lång dag i skolan passade jag och tjejerna på att åka till Skövde och mysa lite. Vi hade ganska ont om tid så vi var ganska stressade innan affärer och sånt skulle stänga men vi hann med att äta på Spice N' Rice (en thai restaurang inne på commerce), shoppa på commerce, shoppa på Elins esplanad OCH träffa Justin Bieber! 

Vi var lite dåliga på att kolla busstider så när vi gjorde dett skulle bussen gå om 5 min så vi missade den och fick vänta på Elins esplanad i en timme på nästa buss. Sen hade tåget bytt tid så det avgick 30 min senare än vad det skulle gjort så det var lite surt eftersom vi ville hem och vi hade läxor att göra osv. Men nu är vi hemma i alla fall och jag ska plugga nu innan jag gör ett "new in" inlägg. Det kommer kanske upp ikväll eller imorgon! We'll see.. 

Neela och Julia! (Bild tagen från Matildas blogg)

Jag och Matilda! (Bild tagen från Matildas blogg)

Julia, Justin, Jag och Matilda! (Bild från min instagram, heter pieceofme där)
Lyckan är på väg
 
Har ni känt av den första vårsolen? Det har jag och den är underbar! Det är mycket ljusare på morgonen och att känna solens strålar i ansiktet när man står och väntar på bussen på eftermiddagarna gör att jag mår bra. Då känner jag att något bra är på gång och det är inte långt kvar. 
 
Ojoj, här blev det en väldigt fin inledning på inlägget ;) men det kanske behövs just nu för jag sitter och pluggar och det är inte det minsta roligt! Det känns ju inte som att lärarna har snålat med att ge ut läxor den här veckan i alla fall.. För att göra veckan lite roligare, ska jag och några brudar till Skövde imorgon efter skolan. Jag antar att det blir shopping och mys! Härligt! 
 
Nu måste jag fortsätta plugga historia, engelska och matte. Ha det bra!