Annie Gustafsson

Onsdag kväll
Hej! Idag har jag bestämt mig för att lägga mig tidigt! Nu får det vara slut på sena kvällar och in i bättre vanor i stället!
 
Idag var vi i ishallen på gympalektionen och jag hade ett par som passade denna gång så jag var med idag. Det var längesen jag stog på ett par skridskor men det gick helt okej tycker jag nog. Annars har skolan varit som vanligt förutom att vi fick tacos till lunch, hehe alltid gott! 
 
Jag kom hem vid fyra och då åt jag mellanmål och sen började jag med pluggandet direkt. När jag var klar med det satt jag och kollade på "Hur vi blev svenska hollywood fruar" och Gunilla var lika weird som alltid. Den jag tycker mest om är Maria, för hon har så roliga kommentarer och jag gillar hennes personlighet. haha. 
 
Nu hade jag tänkt att duscha och fixa lite för imorgon, läsa en bok och mysa framför datorn innan jag tar och lägger mig. Mitt mål för idag är att jag ska lägga mig innan klockan 22.30. Och det kommer jag nog att fixa! Bara jag gör allt jag ska göra innan jag sätter mig vid datorn! 
 
Men ha det bra och godnatt!