Onsdag kväll

Hej! Idag har jag bestämt mig för att lägga mig tidigt! Nu får det vara slut på sena kvällar och in i bättre vanor i stället!
 
Idag var vi i ishallen på gympalektionen och jag hade ett par som passade denna gång så jag var med idag. Det var längesen jag stog på ett par skridskor men det gick helt okej tycker jag nog. Annars har skolan varit som vanligt förutom att vi fick tacos till lunch, hehe alltid gott! 
 
Jag kom hem vid fyra och då åt jag mellanmål och sen började jag med pluggandet direkt. När jag var klar med det satt jag och kollade på "Hur vi blev svenska hollywood fruar" och Gunilla var lika weird som alltid. Den jag tycker mest om är Maria, för hon har så roliga kommentarer och jag gillar hennes personlighet. haha. 
 
Nu hade jag tänkt att duscha och fixa lite för imorgon, läsa en bok och mysa framför datorn innan jag tar och lägger mig. Mitt mål för idag är att jag ska lägga mig innan klockan 22.30. Och det kommer jag nog att fixa! Bara jag gör allt jag ska göra innan jag sätter mig vid datorn! 
 
Men ha det bra och godnatt!
 
 

28 Januari

 
Hej på er! Jag har haft en bra dag i skolan, jag har varit trött men vi har ändå hittat saker att skratta åt! Vi hade skridskor idag på idotten och jag kom inte till skridskohallen bland de första så det fanns inga skridskor som passade mig, så jag fick gå med lite folk runt isen. haha! Idag på danslektionen lärde jag ut min del av koreografin till min klasskompis Kajsa och imorgon ska jag lära mig hennes och på fredag ska vi visa upp hela dansen! Det ska bli kul! :) 
 
Vid halv sju gick jag på drillträning och efter det låg jag i soffan med familjen och kollade på Familjen annorlunda och Top Model Sverige. 
 
Nu ska jag sova, godnatt!
 
 
Annie Gustafsson

Jag fyller 21 år i oktober och bor i lilla staden Falköping. 1:a augusti flyttar jag hemifrån och ihop med min pojkvän. Och i oktober är jag med i en dansföreställning som heter GOOD GIRL! Här kan du följa mitt liv och ta del av alla mina kreativa sidor! GRL PWR, DANS och CHOKLAD är livet!