internet = goneJag har varit hos Anton idag och nu när jag kom hem fick jag reda på att det hade åskat här och nu funkar inte internet så jag kan varken surfa på datorn eller se på tv. Men som tur är har jag mobilsurf!

Igår åkte jag till Skövde efter jobbet. Eftersom nästan alla vänner är borta på semester eller jobbar så åkte jag dit ensam. Kände verkligen inte för ännu en dag då jag sitter hemma vid tven och datorn så det fick bli så! Tycker faktiskt inte att det är så hemskt att shoppa själv ändå, tycker det är lugnare och man kan titta på kläder och stå i provhytten hur länge som helst utan att behöva tänka på att man ska skynda sig och allt sånt.

Jag hittade mycket fint men de flesta kläderna fanns såklart bara kvar i M, L och XL.. så det var surt. Men jag fick med mig två plagg hem som ni hittar i det senaste "new in-inlägget".

Idag åkte jag till Anton efter jobbet och det var halvbra väder idag så vi har mestadels vart inne och kollat på film och lite sånt där. Mysigt värre!

Just nu sitter jag och nyser och känner att en förkylning är på väg.. Inte roligt om så är fallet..! Men jag ska snart krypa till sängs och hoppas på att det blir bättre tills imorgon. Hoppas ni haft en bra dag! Godnatt!


NEW IN

Lulu shorts flower 99:- (rea) har kostat: 299:- / Gina tricot
 
Rosie top grey/print 149:- / Gina tricot
 
 haha jag är en sån tönt..
 
Hår Conditioner 99:- / H&M 

I'm not a girl, not yet a woman

Bild tagen igår
 
Jag brukar inte trivas i uppsatt hår så därför har jag nästan aldrig bulle eller hästsvans eller whatever men igår trivdes jag faktiskt riktigt bra!
 
Jag vet inte vad det är med mig, men jag har ändrat på några av mina tankar på sistone och öppnat mig och kunnat se på saker på flera andra sätt. 
 
Jag tycker min blogg har förbättrats på sistone och det är några av mina vänner som sagt det samma. Jag tror det beror på att jag vill förnya och förbättra det jag har i stället för att stänga in mig och behålla och göra som jag alltid har gjort. Jag ser i stället möjligheter.
 
Jag har också fått ett nytt tänk om mitt hår. Jag brukade hata mitt jobbiga lockiga hår men sen några månader tillbaks har jag inte plattat håret en enda gång och nu har jag till och med gett plattången till min lillasyster (så hon kan förstöra sitt hår mohaha.. hehe ne skoja). Igår bestämde jag mig för att gå in för "balsammetoden" på riktigt den här gången och "balsammetoden" står också för att utveckla och vårda det man har i stället för att försöka förstöra det för att bli lik alla andra. Så idag köpte jag bra balsam och mitt hår är så mycket mjukare och lockigare, som det egentligen ska vara. Istället för att tänka på mitt hår som jobbigt, fult, annorlunda osv så tänker jag på det som Beyoncés fina lockiga hår typ, haha ne men jag tror ni fattar! 
 
Ne men vi förändras hela tiden och det är väl tur det. Hoppas på att jag ha upplevt mycket och är riktigt klok när jag blir gammal tant alltså! ;) Men jag tror helt klart att det är fler människor där ute som behöver öppna sig mer och ha viljan att se på saker och ting ur olika synvinklar för att utvecklas. Försök och ta till er det och fundera över om det finns någonting som ni gömmer och behöver utveckla och visa vad som är unikt med just er! kram! 

A little bit of creativity

 
När jag kom hem från jobbet idag rensade jag min garderob lite och blev faktiskt av med några onödiga tröjor. Imorgon ska jag åka till Skövde så det känns skönt att införskaffa mig lite nytt också! Det är ju inte säkert att jag kommer hem med något.. Men jag har vart inne och kikat lite på butikerna på nätet och det fanns en hel del snygga kläder, så vi får hoppas på det! 
 
Jag passade även på att vara lite kreativ. Klädde en hushållsrulle med presentpapper och använder den för att ha snoddar/tofsar på och klädde även en tråkig skolåda där jag har lite av mina underkläder i. Blev nöjd! Alltid kul att piffa upp saker och upptäcka vilka underverk färgat papper och lim kan göra ;) 
Annie Gustafsson

Jag fyller 21 år i oktober och bor i lilla staden Falköping. 1:a augusti flyttar jag hemifrån och ihop med min pojkvän. Och i oktober är jag med i en dansföreställning som heter GOOD GIRL! Här kan du följa mitt liv och ta del av alla mina kreativa sidor! GRL PWR, DANS och CHOKLAD är livet!