How to make a slushie

 
 
Idag cyklade jag och mina systrar och köpte var sin läsk och testade att göra slush av drickan. Det funkade nästan, tror bara att vi hade inne dem lite för länge i frysen (fast att vi hade dem inne i 3h och 15min som man skulle) men annars var dem jättegoda och smakade mer än vanliga slushies så det ska vi göra mer i sommar. Perfekt att dricka en varm sommardag!  

Tired..

Det här blir ett kort inlägg för jag är väldigt trött.. 
 
Igår åkte jag till Anton och vi gjorde inte så jättemycket men vi tog en promenad, lagade mat (haha jag fick lära älskling att koka mackaroner, haha don't be mad<33, haha tyvärr är vi inget mästerkock-par precis..), spelade spel, såg på Titanic (ja det var första gången någon av oss såg den och jag började ju såklart lipa.. men filmen var hur bra som helst!) och bara myste! 
 
Idag åkte vi in till Lidköping och hälsade på hans mamma i hennes affär, kikade i butiker, delade på en god vaniljshake på ett mysigt 50-tals café (Nostalgeek) och såg på en underbart bra film (Perks of being a wallflower)!
 
Det låter väl inte så dumt? Men nu ska jag strax gå och lägga mig för jag somnar vilken sekund som helst.. Godnatt!
 
Tog inga foton med systemkameran så därför får det bli lite google-bilder som piffar upp inlägget! 
 

DAGENS

hittade byxorna när jag rensade garderoben, varför hade jag tryckt in dem längst in för?! 

Idag har jag inte gjort många knop.. Låg och drog mig länge i sängen, städade lite i mitt rum, spelade wii och cyklade till ica och köpte batterier så jag kunde spela mer wii. Haha! Men det var längesen jag hade tid och köra wii och nu när det är sommarlov passar jag på. Jag har faktiskt spelat wii-fit en liten stund varje dag och idag körde jag det + just dance så nu känner jag mig väldigt fit! Men det roliga är att man blir ju svettigare av just dance än wii-fit + att just dance är roligare, så jag föredrar det mer. Men jag har hittat lite nya roliga balans- och rytmspel på wii-fit så just nu spelar jag båda!
 
Imorgon bitti (ja, runt 11!) så ska jag ta bussen till min prins och vara där och sova där tills lördag. Mysigt värre! Så om det inte är någon 24/7-uppdatering, vet ni varför. :] Men jag ska ta med kameran, så får vi se om jag kommer hem med några bilder! Men nu ska jag sova, godnatt sov gott! 
Annie Gustafsson

Jag fyller 21 år i oktober och bor i lilla staden Falköping. 1:a augusti flyttar jag hemifrån och ihop med min pojkvän. Och i oktober är jag med i en dansföreställning som heter GOOD GIRL! Här kan du följa mitt liv och ta del av alla mina kreativa sidor! GRL PWR, DANS och CHOKLAD är livet!