Annie Gustafsson

BeadsJag såg någon som satte pärlor på sina hörlurar i en blogg för ganska längesen och ville också testa men aldrig orkat köpa pärlor. Men idag var jag och syster på stan och köpte present till min andra syster som fyller år på måndag och då passade vi på att köpa pärlor. Så vi har suttit en stund och kämpat med detta och resultatet blev helt okej! Det var ganska kämpigt att bända upp pärlorna så därför skar jag av en lite större bit och därför syns mina vita hörlurar i genom pärlorna, men så fick det bli! 
Påskmys

Hej och glad påsk!!
 
Idag hade jag på mig mina nya tajts för jag tyckte de var lite påskiga. ;) 
Nu är påsklovet snart slut.. Vilket är väldigt tråkigt för det känns inte som jag har hunnit med allt som jag skulle velat. Men det brukar tyvärr vara så :/

Idag, vid kl 14 gick vi till faster för att träffas och fira påsk med en del av släkten på pappas sida. Vi åt god mat, busade med mina lillkusiner, åt godis och hade det jättetrevligt! Vi stannade kvar ända tills klockan 19, då vi gick hem och kollade på tv och lite så. Haft en mysig dag och nu sitter jag här och gäspar så jag ska passa på att sova när som helst. Imorgon blir det nog att fortsätta fixa i mitt nya rum, kanske övningsköra och plugga en aning. But, we'll see! 

Hoppas ni haft en bra dag!