Annie Gustafsson

Been strong for too long
Godmorgon! Idag är jag hemma från skolan, vilket jag verkligen behöver få vara. 
 
Igår fick jag ont i huvudet nästan direkt när jag kom hem från skolan och bestämde mig då för att vila så att jag skulle kunna plugga senare. Men huvudvärken försvann aldrig och jag fick väldigt lite plugg gjort. Sen vet jag inte riktigt vad som hände men jag tror att all stress på sistone inte alls vart så bra för mig för jag började helt plötsligt störtlipa och blev därför snuvig och fick lite feber och kände bara att jag inte orkade mer. Nu fick det vara slut på allt. Så idag är jag hemma från skolan för att återhämta krafterna och för att hinna med plugget som jag inte hann med igår pga. min huvudvärk.
 
Så jag ska passa på att försöka få klart min hemskrivning nu på förmiddagen medan jag är själv hemma och inte blir störd av resten av familjen. Och sen kommer jag nog alldeles säkert tillbaka till skolan imorgon. Men vad ska jag lära mig av detta då? Att inte stressa så mycket? Jo det är ju lättare sagt än gjort. I min situation behövs stress för att plugg och drill och allt annat ska hinnas med, det finns inget annat sätt. Förutom att strunta i vissa saker, som jag faktiskt gör ibland. Jag skippade tk träningen igår för att hinna med plugget och för att jag hade ont i huvudet fast att jag egentligen hade behövt vart med för vi har spelning i helgen. Och då mår jag dåligt för att jag inte ställer upp och hinner med det. 
 
Men som tur är så är sommarlovet inte långt borta och då ska jag koppla av en hel vecka i Turkiet och sen passa på att hinna njuta och vara med fina vänner och min fina pojkvän innan sommarjobbet drar igång. Allting känns så himla långt borta bara när jag ser allt plugg som ska in denna och nästa vecka.. Men jag ska kämpa!
 
haha yoo!