Been strong for too long

Godmorgon! Idag är jag hemma från skolan, vilket jag verkligen behöver få vara. 
 
Igår fick jag ont i huvudet nästan direkt när jag kom hem från skolan och bestämde mig då för att vila så att jag skulle kunna plugga senare. Men huvudvärken försvann aldrig och jag fick väldigt lite plugg gjort. Sen vet jag inte riktigt vad som hände men jag tror att all stress på sistone inte alls vart så bra för mig för jag började helt plötsligt störtlipa och blev därför snuvig och fick lite feber och kände bara att jag inte orkade mer. Nu fick det vara slut på allt. Så idag är jag hemma från skolan för att återhämta krafterna och för att hinna med plugget som jag inte hann med igår pga. min huvudvärk.
 
Så jag ska passa på att försöka få klart min hemskrivning nu på förmiddagen medan jag är själv hemma och inte blir störd av resten av familjen. Och sen kommer jag nog alldeles säkert tillbaka till skolan imorgon. Men vad ska jag lära mig av detta då? Att inte stressa så mycket? Jo det är ju lättare sagt än gjort. I min situation behövs stress för att plugg och drill och allt annat ska hinnas med, det finns inget annat sätt. Förutom att strunta i vissa saker, som jag faktiskt gör ibland. Jag skippade tk träningen igår för att hinna med plugget och för att jag hade ont i huvudet fast att jag egentligen hade behövt vart med för vi har spelning i helgen. Och då mår jag dåligt för att jag inte ställer upp och hinner med det. 
 
Men som tur är så är sommarlovet inte långt borta och då ska jag koppla av en hel vecka i Turkiet och sen passa på att hinna njuta och vara med fina vänner och min fina pojkvän innan sommarjobbet drar igång. Allting känns så himla långt borta bara när jag ser allt plugg som ska in denna och nästa vecka.. Men jag ska kämpa!
 
haha yoo! 

Dagens, mors dag & klassbollen

Bilder från idag! Haha jag ska alltid lägga till massa effekter.. Men det är kul :D 

Idag var det fint väder när jag vaknade så jag tog på mig shorts, bikini och linne och tänkte sätta mig ute och plugga. När jag hade tagit fram en dyna och flyttat bordet osv och satte mig och började plugga kände jag hur kallt det blåste och jag fick gå in igen..
Jag fick lite plugg gjort men sen följde jag med familjen och tittade på lillasyster som spelade klassbollen. Sen cyklade vi till farmor och farfar och firade mors dag och sen tillbaka till klassbollen för att se sista matchen och sen cyklade jag hem för att plugga igen. Men det har inte blivit mycket pluggande här.. För jag kopplade i mina högtalare i mitt rum i förmiddags och har i stället suttit här och lyssnat på musik! Underbart, vad skulle man göra utan musik?? 

Men nu måste jag plugga.. Ha en bra söndag och mors dag! 

Yoo! (haha försöker variera mig med hälsningsfraserna lite..) Idag gick jag upp tidigt, för att vara helg, för att sedan åka buss till min prins, Anton! Haha yep idag blev det officielt även om vi varit tillsammans ett tag. Men man är ju tydligen inte tillsammans om det inte står på facebook ^^

Vi såg i alla fall på filmen The Hobbit (haha nej jag har inte sett varken den eller Sagan om ringen filmerna) så Anton ska visa mig vad jag gått miste om ;) Men den var helt okej, inte den typ av film som jag brukar se på, men när jag tänker på filmen i efterhand så var den ganska bra! Sen var vi på sightseeing bland skyskraporna i Vinninga och hälsade på hans moster en sväng. En mysig dag helt enkelt! 
 
Nu borde jag egentligen plugga men jag orkar verkligen inte.. Det blir ingen sväng till Skövde imorgon så då kan jag ta det då i stället! Hoppas bara att det inte blir fint väder så jag mår dåligt över att jag sitter inne och pluggar.. Jag kan ju försöka ta med datorn ut i trädgården i för sig, men sen kommer jag nog behöva gå ut på internet och tyvärr räcker inte anslutningen ut till trädgården :/ 
 
Foto jag tog i vår trädgård för någon vecka sen. Det var underbart väder då! 
Annie Gustafsson

Jag fyller 21 år i oktober och bor i lilla staden Falköping. 1:a augusti flyttar jag hemifrån och ihop med min pojkvän. Och i oktober är jag med i en dansföreställning som heter GOOD GIRL! Här kan du följa mitt liv och ta del av alla mina kreativa sidor! GRL PWR, DANS och CHOKLAD är livet!