I wanna dance till my body ache

Det var längesen jag uppdaterade på "riktigt" nu och jag tycker det är svintråkigt.. Men jag har verkligen inte haft tid! Jag tänkte börja blogga ordentligt efter dansproduktionen igen! Jag har varit stressad och nära på deprimerad det sista men nu går det uppåt och Britney släppte sitt nya album på spotify idag så min fredagskväll är underbar! 
 
Imorgon börjar repet vid 10 och vi repar hela helgen igen. Mellan lördag och söndag passar jag på att umgås med min goding också. Så jag har fullt upp! Ha det bra och godnatt! 
 
Bild 1: Jag och Judith gick runt i Falköping idag och satte upp affischer för att marknadsföra dansproduktionen!
Bild 4: Så här mycket såg vi idag av det som hände längst fram i kyrkan. 
Bilderna på understa raden: Första gången vi testade sminkningen till produktionen, innan vi spelade in filmer. 

Ingen ledig helg för min del!

Det är fredag kväll men det känns absolut inte som om det är helg nu. Det är ju i och för sig ingen slapp-helg heller för imorgon ska vi vara i skolan vid 13 och jobba med produktionen till ca 19, och likadant på söndag. Så det blir en helg med hårt arbete, vilket behövs eftersom det bara är 12 dagar kvar till premiär! Men idag har vi i scenografi-gruppen blivit klara med det vi har kunnat göra så nu ska vi hjälpa kostym, som har det tuffast, så mycket vi kan!
 
Jag ska hinna med att träffa min goding i helgen också så jag sover hos honom från lördag till söndag, några timmar hinner vi träffas då i alla fall! ^^ 
 
Sen har jag onödigt mycket att göra i läxväg också, det är verkligen allt på en gång.. Men det ska fixa sig, det gör det faktiskt alltid! 
 
Ni får ha en bra fredag och en mysig helg! Vi får se hur mycket jag hinner uppdatera nästa vecka..
 
När jag och Judith var i Lidköping i onsdags och köpte tyg behövde vi få i oss något att äta och det enda caféet jag kände till där var Nastalgeek så det fick bli ett sockerfyllt mellanmål! Tog bilderna egentligen för att läska dem andra i skolan när vi kom tillbaka ;)

Älskar att gå runt i mjukissockar! Det är något jag önskar mig mer av i julklapp!
 
 

Det närmar sig...

Hejsan! Dagarna rullar på alldeles för fort och bloggen står still. Jag är kvar efter skolan alla dagar då jag inte har annat som jag måste gå på (t.ex. drillträningar) och när jag kommer hem är jag oftast för trött för att blogga. Men idag har jag varit på drillträning och nu håller jag på med en fotoläxa jag har tills på måndag. Det är ganska kaos just nu när det dans och produktionsarbete efter skolan, plus alla läxor och man ska dessutom få mycket sömn och äta bra, så jag stressar upp mig ganska mycket just nu, så jag känner att jag behöver varje lugnt tillfälle jag kan få till att bara varva ner och känna efter hur min kropp mår. Jag har dessutom skaffat mig en sträckning i benet (har som mål att kunna gå ner i spagat till nyår så har väl kämpat lite väl för det kanske^^) och kan inte dansa och värma upp innan jag dansar, fullt ut.. 
 
Så det är lite jobbigt, men benet är på bättringsväg! Nu ska jag plugga, öva in ny koreografi och få i mig kvällsmat innan jag sover och hoppas på att inte bli störd av min katt i natt igen..  Ha det bra! 
 
Lite söt är min lille kisse ändå! 
Annie Gustafsson

Jag fyller 21 år i oktober och bor i lilla staden Falköping. 1:a augusti flyttar jag hemifrån och ihop med min pojkvän. Och i oktober är jag med i en dansföreställning som heter GOOD GIRL! Här kan du följa mitt liv och ta del av alla mina kreativa sidor! GRL PWR, DANS och CHOKLAD är livet!