Beslutsångest..

 
Jag skrev i mitt förra inlägg att jag skulle ringa en frisör och boka tid för att bleka slingor i mitt hår. Nu har jag fått kalla fötter och kanske ångrat mig. Jag toppade mitt hår härromdagen och mitt hår känns nu fräshare och jag tycker inte att färgen är så hemsk heller så jag tror att jag väntar att slita på håret tills jag tycker att det är riktigt nödläge och knappt kan stå ut med det.
 
Who knows, jag kanske ändrar mig imorgon, eller om någon timma, men som sagt så har jag slutat med plattång, börjat köpa bättre balsam, sover med toffsar eller flätor, använder mjuka snoddar osv.. Så det känns så dumt att bleka det nu när det börjar återhämta sig från allt slitage. Det som en gång blivit slitet kommer alltid att vara slitet, så är det bara, det finns inga mirakelbalsam som kan fixa det, men man kan se till att inte förvärra det och vänta på att nytt, friskt hår ska växa ut! 

I think I'm in heaven

 
Fick bl.a denna chokladen av min syster när jag fyllde år. Det är alltså tunna choklad "kakor" med torkade jorgubbsbitar i. Så underbart goda!! Hon vet precis vad jag gillar! Jag älskar choklad och jag älskar torkade jorgubbsbitar i t.ex. musli till frukost, tillsammans = mmmmm!
Kunde låta bli så jag åt upp alla nyss, vad är meningen med att spara liksom..? 
 
 
Annie Gustafsson

Jag fyller 21 år i oktober och bor i lilla staden Falköping. 1:a augusti flyttar jag hemifrån och ihop med min pojkvän. Och i oktober är jag med i en dansföreställning som heter GOOD GIRL! Här kan du följa mitt liv och ta del av alla mina kreativa sidor! GRL PWR, DANS och CHOKLAD är livet!