Flashmob på Matfestivalen 2014

 


Här kommer ett första klipp från flashmoben i Skövde på matfestivalen i fredags. Jag har inte nämnt något i bloggen om detta för att en flashmob ska ju hållas så hemlig som möjligt så det blir mer överraskning. Men så här såg det ut i alla fall! Jag blev tillfrågad typ en minut innan vi skulle börja om jag ville stå i mitten, längst fram så det gjorde mig inte mindre nervös direkt, men jag tycker att jag klarade det bra! Och det var skitkul! 

Fredagens outfit


Måste bli bättre på att fota dagens outfit med systemkameran, även om det är mer bekvämt och enklare med mobilen när man har lite småbråttom till skolan. Men jag ska försöka ge er mer kvalite på bilderna! 

Tisdag

Dagens outfit.
Inte använt mascara under hela sommarovet och kände för att ta på lite mascara idag men mina ögonfransar måste växt sen sist, för de såg enormt långa ut och såg bara onaturligt ut så fick torka bort nästan hälften.. Men ni ser på mittersta bilden hur det såg ut efter att jag torkat bort en del. Men jag ska nog inte fortsätta med mascara dagligen för då ser man så enormt trött ut när man inte har mascara om folk blir vana att se en med det. :)
 
Idag är det pluggdag, jag ska plugga körkortsteori och svenska och sen duscha och kolla på serier! En lugn tisdag alltså, jag har redan druckit en mugg cappuccino, men det blir säkert någon mer ^^ Har fastnat för det där kaffedrickandet alltså! Fast jag dricker aldrig ren kaffe.. Det är alltid caffe latte eller cappuccino eller oboy med lite kaffepulver i! Och om jag dricker caffe latte eller cappucciono är det oftast med mjölk och socker! Så en kaffedrickare kan jag nog inte kalla mig riktigt, men det är väl kanske så här det börjar..? ^^ 

Beställd!

 
Nu har jag letat efter en kappa ett tag och bestämde mig äntligen för att köpa en innan den riktiga hösten drar igång! Men det är ju alltid svårt att veta vilken storlek man ska köpa när man beställer från nätet men jag hoppas den blir bra, annars kostar det nog inget att betälla en annan storlek på nelly.com för det gjorde det inte när jag skickade tillbaks min skolavslutningsklänning minns jag. Så det är nog inga problem! 
 


Vad har hänt idag då? Jo jag hade min första engelskalektion och vi ska ha två lärare i samma kurs och båda lärarna verkade jättebra så jag ser fram emot nästa engelskalektion! 
Sen hade vi improvisationslektion i dansen och jag var mer avslappnad än vanligt, vilket man ska vara, så det är jag stolt över! I början var jag nervös och visste inte riktigt hur jag skulle improvisera, men allt handlar ju om att slappna av och följa impulser och inte tänka! Att inte tänka är något jag är dålig på, jag övernalyserar gärna saker, men när det gäller dansimprovisationen har jag blivit bättre på det, känns skönt! 
 
Efter skolan har jag övningskört med växelbil för tredje gången någonsin och det var väl lite som att börja om på ruta ett, men det gick bra ändå! 
 
Nu ska jag sova och mysa med min lilla kisse! Ha det bra, godnatt!
 
Annie Gustafsson

Jag fyller 21 år i oktober och bor i lilla staden Falköping. 1:a augusti flyttar jag hemifrån och ihop med min pojkvän. Och i oktober är jag med i en dansföreställning som heter GOOD GIRL! Här kan du följa mitt liv och ta del av alla mina kreativa sidor! GRL PWR, DANS och CHOKLAD är livet!