Annie Gustafsson

Imorgon blir det nytt år
 Denna vackra klänning kommer att invigas imorgon
 
Hej! Dagen har gått jättesnabbt och det känns inte som att jag gjort någonting..
Men jag började faktiskt dagen med att göra om i min systers rum som hon bett mig att göra och sen skulle jag göra cupcakes och ta med till min pojkvän imorgon men mina muffins blev missbildade och cupcakes med glasyr på skulle bara ta plats i kylen så det slutade med att jag åkte ner till ICA och köpte mini-muffins som jag ska dekorera precis innan jag åker imorgon. Men smörkrämen blev i alla fall god och mini-muffinsarna har smak av choklad med chokladbitar i så det blir nog några godingar i alla fall! Men jag fattar inte hur jag kan misslyckas med muffins asså.. Skulle nog tagit ett vanligt recept på muffins i stället för receptet i en cupcake bok.. 
 
Men imorgon är det nyår och jag tänker inte göra en "Årsresumé" här i bloggen om inte någon gärna vill det, för det tar lite tid och det känns inte värt det om det inte är några som är intresserade av det ändå! :) 
 
Men imorgon åker jag till Anton och vi ska laga nyårsmat och säkert kolla på nån film o mysa till det! På kvällen åker vi kanske in till Lidköping och kollar på fyrverkerierna, för Anton ska upp och jobba tidigt på torsdag så vi kommer nog inte vara uppe allt för länge.. Men hoppas att ni får ett jättebra nyår allihopa! Så hörs vi nästa år igen! Puss och kram! 
Paket från Ivyrevel
 
Mina tights från Ivyrevel har kommit och jag är nöjd! :) 
 
Mönstret var som jag hade tänkt mig och de blir säkert jättesygga, men de var lite tunna, inte alls så tjocka som jag hade tänkt mig, så det är väl ett minus. Det blir alltså inga långpromenader i snön i dessa ;) Men annars så kommer jag säkert ha på mig dessa mycket i vår!