Finns i mina tankar hela tiden

Hejsan! Efter gårdagens tråkiga nyhet kände vi inte alls för att ha lektioner idag och såg i stället på filmen "Hair" på svenska och samhällslektionen. Efter det hade vi street/hip-hop med dansaren Erika som inhoppare. Jättekul var det! Och så skönt att få fokusera på något annat för en stund. Imorgon ska jag och Julia åka till Skövde på dansworkshop så det ska bli kul, men hade gärna fått lite sovmorgon imorgon och fått en ledig dag efter allt som hänt. Men jag tror nog att det blir en jätterolig dag imorgon med dans och sen kommer Anton till mig och då hoppas jag på en riktig myskväll!
 
Nu ikväll är det jag, lillasyster och pappa hemma så jag och syster paxar tven för att se på Let's Dance! Kenza är ju med! Enda anledningen till varför jag tittar! Så nu ska jag gå ner och ta mig mat och förbereda mig för kvällens soffhäng! Har tyvärr redan ätit upp marabou:n jag köpte nu i eftermiddag.. Men vi kanske har några gömda chips någon stans i något skåp, who knows.. Så ni får ha en bra kväll, kram! 
 
oj vad fina bilder jag hittade

You can see the cruelest part of the world…

"You can see the cruelest part of the world… the cruelest part. But, then on the other side, you see the most beautiful part, you know? It’s like you go from one extreme to the next. And they’re both worth it because you wouldn’t see the other without the other one. But that cruel part is damn cruel and you’ll never forget it. But that heaven is heaven." - Britney Spears
 
Fick reda på en väldigt tråkig sak i början av skoldagen och jag känner inte för att blogga idag. Men vi hörs snart. Kram. Ta hand om varann. 

Back in timeSå här kul har vi på historia (kultur) lektionen! Idag spelade vi in tredje avsnittet av "Tidsresenären" på vår "demokreativ blogg". Om ni vill kolla på våra två andra filmer finns dem HÄR.
 
Annars har dagen gått ganska långsamt och jag har varit trött och kall och bara velat hoppa i mjukiskläder! Men nu är jag hemma och har på mig mjukiskläder och har ätit upp allt naturgodis och pluggar ikapp lite engelska.
 
Efter det ska jag ta en dusch och efter det har jag bestämt mig för att bara chilla och ta det lugnt. Jag har bestämt att det är okej idag! 
 
Så ha en bra kväll!
 

❋ Vårkänslor ❋

Hejsan! Äntligen lite vårkänslor ute! När jag gick till bussen i morse möttes jag av en orange/röd soluppgång och det måste ju betyda något! När vi gick hem efter skolan var det soligt ute också, nästan så man klagade eftersom det gjorde ont i ögonen av att man var så ovan. haha som om man kom ut från ett mörkt rum och aldrig sett solljus förrut! Så jag skippade bussen till dit jag bor och tog en promenad hem och råkade få med mig lite naturgodis på vägen också, muums. 
 
I eftermiddag har jag pluggat, vart på modern (nutida) dans och grejat med mitt solo. Solot går väääldigt sakta men säkert framåt men jag ska kämpa med det efter skolan nån dag då jag har energi och orkar, nu är jag för trött.. Måste få i mig lite att äta och sen ska jag sova så natti natti! 
 
 
 
Testade den nya spännande nyckelpigan i kaffis.
Smakade helt okej, ganska likt smaken av bakelsen dammsugare. Men nyckelpigan var söt! :) 
Annie Gustafsson

Jag fyller 21 år i oktober och bor i lilla staden Falköping. 1:a augusti flyttar jag hemifrån och ihop med min pojkvän. Och i oktober är jag med i en dansföreställning som heter GOOD GIRL! Här kan du följa mitt liv och ta del av alla mina kreativa sidor! GRL PWR, DANS och CHOKLAD är livet!