Annie Gustafsson

“A wise girl kisses but doesn't love, listens but doesn't believe, and leaves before she is left"
Hej på er! :D 
 
Idag har vi haft dans-torsdag i skolan med stepp, hip.hop och balett! Sjukt kul! Men man känner nu att kroppen är lite trött och slö och jag tror säkert att jag kommer få träningsvärk imorgon från baletten. Men det ska bara bli skönt! Jag har saknat min träningsvärk! Okej.. det här kanske jag inte säger imorgon när jag vaknar upp med ont i hela benen, men vi får hoppas på att det är en skön träningsvärk! ;) 
 
Förresten så hade vi en lite annorlunda hip-hop lektion. Vi brukar vanligtvis inte ens ha hip-hop, utan mer street-dance, men idag skulle vi fortsätta med utvecklingssamtalen med våra danslärare och då fick vi ha en elev från trean, Thea, som lärare! Vi fick lära oss en koreografi som gick snabbare än vad vi är vana vid men det var jättekul och nyttigt att lära sig att fokusera och tänka efter mer själv, jag hade gärna haft en längre lektion! 
 
Nu ska jag plugga till mitt matteprov imorgon och ta det lugnt! Så ha det så bra! Hörs snart! 
 
Onsdag 29
 
Hejsan hejsan!
 
Haft en rolig men kall dag i skolan.. Jag hjälpte till att spela in en scen till vår demokreativ blogg och det gjordes ute i "vanliga" kläder och klackskor och vi gick upp för snöiga och blåsiga backar och jag halkade ner några gånger.. och matilda stod bara där uppe och skrattade.. haha. 
Sen åkte vi skridskor som inte var lika kallt som tur var! Men resten av dagen har jag spenderat här vid min dator och min engelska-bok.. Känns som om alla läxor kommer på en och samma gång nu.. Och på onsdag åker vi till Stockholm! Ska bli skitkul! :D 
 
Men nu måste jag sova, godnatt!!