“A wise girl kisses but doesn't love, listens but doesn't believe, and leaves before she is left"

Hej på er! :D 
 
Idag har vi haft dans-torsdag i skolan med stepp, hip.hop och balett! Sjukt kul! Men man känner nu att kroppen är lite trött och slö och jag tror säkert att jag kommer få träningsvärk imorgon från baletten. Men det ska bara bli skönt! Jag har saknat min träningsvärk! Okej.. det här kanske jag inte säger imorgon när jag vaknar upp med ont i hela benen, men vi får hoppas på att det är en skön träningsvärk! ;) 
 
Förresten så hade vi en lite annorlunda hip-hop lektion. Vi brukar vanligtvis inte ens ha hip-hop, utan mer street-dance, men idag skulle vi fortsätta med utvecklingssamtalen med våra danslärare och då fick vi ha en elev från trean, Thea, som lärare! Vi fick lära oss en koreografi som gick snabbare än vad vi är vana vid men det var jättekul och nyttigt att lära sig att fokusera och tänka efter mer själv, jag hade gärna haft en längre lektion! 
 
Nu ska jag plugga till mitt matteprov imorgon och ta det lugnt! Så ha det så bra! Hörs snart! 
 

Onsdag 29

 
Hejsan hejsan!
 
Haft en rolig men kall dag i skolan.. Jag hjälpte till att spela in en scen till vår demokreativ blogg och det gjordes ute i "vanliga" kläder och klackskor och vi gick upp för snöiga och blåsiga backar och jag halkade ner några gånger.. och matilda stod bara där uppe och skrattade.. haha. 
Sen åkte vi skridskor som inte var lika kallt som tur var! Men resten av dagen har jag spenderat här vid min dator och min engelska-bok.. Känns som om alla läxor kommer på en och samma gång nu.. Och på onsdag åker vi till Stockholm! Ska bli skitkul! :D 
 
Men nu måste jag sova, godnatt!! 
 
 

DAGENS

 
Hejsan!
Idag slutade jag skolan ganska tidigt och åkte direkt och lämnade lite mer sommarjobbs-CV:n. Jag tog bussen men fick ändå gå ute ganska långt och sitta och vänta på bussar så när jag kom hem var mina tår och fingrar allt utom varma.. Det tog nästan hela eftermiddagen för min kropp att bli varm också, men nu är jag äntligen varm och ligger i min säng och chillar framför datorn med musik och naturgodis! 
 
Men eftersom klockan är snart nio och mina ögon börjar bli trötta ska jag snart krypa ner och sova! 
 
Har laddat ner ny musik till mobilen så nu ser jag faktiskt fram emot bussresan till skolan imorgon bitti! Haha förresten så tog jag ett stort kliv fram i livet idag för jag tog äntligen modet till mig och bad busschauffören att släcka lämorna på bussen imorse! Det var ju ingen fara alls.. han släckte lamporna direkt och vi kunde njuta av resan till skolan! ;)
 
 
Men nu säger jag godnatt och sov så gott!

DAGENS

 
Hejsan! Idag var det måndag igen och jag var helt slut efter skolan.. Har legat i min säng hela eftermiddagen fram tills nu och uppdaterat min mobil och hittade lite nya teman och andra roliga grejer. Det är inte förräns nu jag orkar ta tag i läxorna. Vi ska ha en redovisning i svenskan i morgon och det är tur att jag nästan är klar så jag bara kan skriva ut texten, fixa det sista i powerpointen och hinna öva några gånger.
 
Så det ska jag göra nu innan jag somnar, godnatt! 
Annie Gustafsson

Jag fyller 21 år i oktober och bor i lilla staden Falköping. 1:a augusti flyttar jag hemifrån och ihop med min pojkvän. Och i oktober är jag med i en dansföreställning som heter GOOD GIRL! Här kan du följa mitt liv och ta del av alla mina kreativa sidor! GRL PWR, DANS och CHOKLAD är livet!