Annie Gustafsson

Bästa och sämsta springturen
Jobbat klart för dagen och nu tar jag det väldigt lugnt. Är helt slut.. Så jag ska se på PLL och äta naturgodis en stund hade jag tänkt. Lite senare i eftermiddag ska jag till en kompis som fyller arton och fira henne så innan dess måste jag tänka ut något bra att ha på mig, vilket jag borde börja med redan nu, man kan aldrig veta hur lång tid det tar för mig att bestämma mig.. Så ja, det är väl pretty much mina planer för dagen! 
 
Jag hade förresten både den bästa och den sämsta springturen igårkväll! Den började bra, jag hade ny musik i hörlurarna som var skitbra och det var perfekt väder, sol men ändå kall vind, och ah det kändes bra att springa! Men helt plötsligt fick jag skitont i sidan av magen, och NEJ det var inte "håll", tro mig jag har haft mycket håll i mina dar, och det här gjorde ondare, jag kunde inte springa en meter till och var nästan tvungen att stanna men jag gav inte upp utan traskade på och masserade samtidigt sidan av magen. Värken försvann efter en stund och jag försökte springa igen men efter bara några meter kände jag smärtan igen. Det var faktiskt ganska läskigt för jag hade ingen mobil på mig och var ute på ett ställe där det inte fanns alls mycket folk. Men jag gick resten av vägen hem och klarade mig fint. Hade en underbar promenad ändå med sol och natur, och ja såklart skulle mitt batteri i iPoden ta slut också så jag fick inte någon musik heller, så inte den mest lyckade springturen men ändå den skönaste på länge! 
 
The Fault In Our Stars
 
Igår var jag och min kära vän Helin på bion här i stan och såg The Fault In Our Stars.
Jag hade på mig myskläder, inget smink och glasögon, allt för en bekväm bioupplevelse! Och det var väldig tur att jag i alla fall inte tog på mig smink för jag grät ju inte bara en gång under filmen.. 
 
Men filmen var hur bra som helst!! Den var lite uppenbar i början, att "ja det är klart att de ska träffas och bli kära och allt det där" men ju längre in i filmen man kom blev känslorna djupare och jobbigare. Jag älskar att någon gjorde en film om hur det är att ha en sådan sjukdom som cancer och att det fångades på helt rätt sätt. Den berörde mig i alla fall, jag har ändrat min syn på hur det kan vara att vara sjuk. Jag är grymt tacksam över att jag, vad jag vet, är helt frisk. Vet inte riktigt varför just jag förtjänar att vara det, men det är en slump man inte kan styra över och jag har haft tur.
 
Att förlora någon man älskar vid en så tidig ålder är inte rättvist, det är inte rättvist att dö av något annat än ålder heller tycker jag. Önskar världen vore mer rättvis och att det alltid kunde sluta lyckligt. Men nu är det ju tyvärr inte så.. Men jag önskar att jag var lika stark som Hazel, hon hade så många motgångar i sitt liv men hon kunde ändå hålla uppe huvudet och hålla inne tårarna och fukosera på annat. Jag klagar och gråter över mycket mindre saker men mitt mål är absolut att bli lite mer som Hazel
 
 
anniegustafsson.se
Yes! Nu kan ni även hitta min blogg på anniegustafsson.se, känns lite småcoolt att ha en egen domän, hade dock ändrat till ett kortare domännamn om jag kunnat, men bättre så än inget alls! Fast folk kanske har börjat komma ihåg panniies.blogg.se nu? Aja ni får välja själva vilken ni vill gå in på, samma innehåll!
 
Idag har jag inte gjort mööe, suttit vid datorn och laddat ner ny musik och verkligen rensat bort gammal musik från min mobil. Om ändå inte alla iphone sladdar skulle få fötter och försvinna i detta hus (jag har ju ingen iphone så där har ni ju anledningen^^) så skulle jag hunnit ladda över musiken på min ipod också som jag kan ha på jobbet istället för mobilen eller ladda upp den inför spanienresan.
Jag har faktiskt börjar skriva en packningslista idag (yees I do that!) för nästa vecka ska jag jobba mer och man vet aldrig när tiden kan försvinna så jag förbereder mig redan nu! För mig är det himla svårt att packa så lite som möjligt för jag har väldigt mycket sommarplagg som jag tycker om och som jag gärna skulle vilja ha med, men hur mycket hinner man använda på en vecka i solen då? Det slutar ju alltid med att man går i samma tröja minst tre dagar och sen har man ju bara bikini på sig större delen av dagarna så ah, jag får fösöka lämna lite av det jag skrivit upp, hemma.
 
Nu funderar jag faktiskt starkt på att gå ut och springa även om jag är lite trött.. Men det var så längesen och vore så skönt! Eller så stannar jag inne och ser några avsnitt av PLL.. hehe.. Jo men för sjutton, jag ska nog motstå det bekväma och svettas lite! Eller? Jo men det gör jag!
 
Hörs imorgon, ha det bra! 
 
Min hemgjorda pizza!