Annie Gustafsson

1h & 30min Just Dance
 
Pappa försökte få mig med ut och springa men jag kände inte för det idag och valde en roligare träningform i stället; att dansa! Dans är verkligen den roligaste träningsformen! Om man är intresserad av dans som jag är då.. För jag tänker inte på dans som träning på samma sätt som jag tänker på löpning, dans är något roligt, något som jag gör för nöjes skull. JA det finns många som löper för nöjes skull också, men jag tror att man ser löpning mer som utmaning som ger träning än nöje. Sen blir det ju ett intresse att utmana sig själv! 
 
Men nu ska jag göra min dagliga tränings-challenge (som jag då gör mer för träningens skull än nöje..) innan jag går och lägger mig, sov så gott! 
BOY
 
Mobilens alarm stod på 05.10. Jag vaknade 04.21.
Var inte alls förvånad över det, det var min första dag som lokalvårdare på ICA (samma sommarjobb som förra året) och av någon konstig anledning när jag ska gå upp tidigt är jag nervös över att försova mig och vaknar alldeles för tidigt i stället. Det är väl bra på ett sätt, fast jag brukar vakna när klockan ringer så jag har egentligen inget att vara orolig över. 
 
Fick inte tillräckligt med sömn i natt och kände mig som en zombie på jobbet men nästa vecka börjar jag "på riktigt" och då kommer jag in i rutinerna mer och är förhoppningsvis inte så trött på jobbet varje dag. 
 
Men nu är jag istället jätteslö och vill bara sitta i sängen och lyssna på musik, kolla socialamedier, läsa bok och titta på serier. Känner väl mig inte så social men det får vara en sån dag idag! 
 
I can't take it anymore..
Okej jaa, jag sitter och plågar mitt sötsug med bilder från weheartit. Bilderna är ju helt underbara!
Men jag blir bara mer och mer sugen och mer och mer hungrig. Vi har ingenting för mitt sötsug här hemma (finns väl en anledning till det..) och det regnar ute så har ingen lust att cykla iväg och köpa något, och jag har sagt till mig själv att dra ner på ätandet av sånt här gott. Vilket egentligen är en synd då man bara lever en gång. YOLO!! 

Haha fattar inte att jag gör ett inlägg om det här.. Men jag antar att jag ville plåga er på samma sätt som det plågar mig. Så hoppas ni blir riktigt sötsugna!! och att ni inte har något gott hemma då.. Se det som på alla andra sätt man ser på överdrivet underbara inspirations-bilder, man vill ha det, men man kan inte få det.. ^^
 
Haha men nu får väl jag gå ner och äta en fullkorns knäckemacka eller nåt annat som smakar bark. See ya!