1h & 30min Just Dance

 
Pappa försökte få mig med ut och springa men jag kände inte för det idag och valde en roligare träningform i stället; att dansa! Dans är verkligen den roligaste träningsformen! Om man är intresserad av dans som jag är då.. För jag tänker inte på dans som träning på samma sätt som jag tänker på löpning, dans är något roligt, något som jag gör för nöjes skull. JA det finns många som löper för nöjes skull också, men jag tror att man ser löpning mer som utmaning som ger träning än nöje. Sen blir det ju ett intresse att utmana sig själv! 
 
Men nu ska jag göra min dagliga tränings-challenge (som jag då gör mer för träningens skull än nöje..) innan jag går och lägger mig, sov så gott! 

BOY

 
Mobilens alarm stod på 05.10. Jag vaknade 04.21.
Var inte alls förvånad över det, det var min första dag som lokalvårdare på ICA (samma sommarjobb som förra året) och av någon konstig anledning när jag ska gå upp tidigt är jag nervös över att försova mig och vaknar alldeles för tidigt i stället. Det är väl bra på ett sätt, fast jag brukar vakna när klockan ringer så jag har egentligen inget att vara orolig över. 
 
Fick inte tillräckligt med sömn i natt och kände mig som en zombie på jobbet men nästa vecka börjar jag "på riktigt" och då kommer jag in i rutinerna mer och är förhoppningsvis inte så trött på jobbet varje dag. 
 
Men nu är jag istället jätteslö och vill bara sitta i sängen och lyssna på musik, kolla socialamedier, läsa bok och titta på serier. Känner väl mig inte så social men det får vara en sån dag idag! 
 

I can't take it anymore..

Okej jaa, jag sitter och plågar mitt sötsug med bilder från weheartit. Bilderna är ju helt underbara!
Men jag blir bara mer och mer sugen och mer och mer hungrig. Vi har ingenting för mitt sötsug här hemma (finns väl en anledning till det..) och det regnar ute så har ingen lust att cykla iväg och köpa något, och jag har sagt till mig själv att dra ner på ätandet av sånt här gott. Vilket egentligen är en synd då man bara lever en gång. YOLO!! 

Haha fattar inte att jag gör ett inlägg om det här.. Men jag antar att jag ville plåga er på samma sätt som det plågar mig. Så hoppas ni blir riktigt sötsugna!! och att ni inte har något gott hemma då.. Se det som på alla andra sätt man ser på överdrivet underbara inspirations-bilder, man vill ha det, men man kan inte få det.. ^^
 
Haha men nu får väl jag gå ner och äta en fullkorns knäckemacka eller nåt annat som smakar bark. See ya! 

 

Två myskvällar i rad


I fredags mötte jag upp Matilda och vi handlade en sväng innan vi cyklade hem till Julia. Hemma hos Julia hade vi en riktigt rolig myskväll med Just Dance, tacos, vine-videor, skräckprat, skräckfilm och klockan 11 fick vi för oss att vi ville ha glass så vi cyklade ner till Statoil och köpte detta! 
 
Vid klockan tio nästa dag cyklade jag hem i ösregnet och packade lite och sen åkte jag vidare till Anton. Han är lite sjuk och jag var trött eftersom vi somnade ganska sent på fredagen så vi hade en mysdag framför tven igår! På förmiddagen värmde vi en pizza och sen åkte vi och hämtade Thaimat på kvällen. Gottigott! 


Idag kom Anton upp med vattenmelon till sängen som vi satt där och åt på. Mums! Annars har vi fortsatt vårt mys framför tven idag med resterna från Thaimaten och glass innan jag åkte hem. Jag ska upp och jobba imorgon och börjar klockan sex så jag är tvungen att lägga mig tidigt idag. Men jag ska hinna med en dusch, kvällsmat och förhoppningsvis ett avsnitt av någon serie, så nu ska jag gå och duscha, ha det bra! 
  

Torsdag kväll

 
Jag har jobbat sista passet för veckan och det firar vi med jordgubbar och doftljus! Himla mysigt! 
 
Jag hade även tänkt se ett avsnitt av "Pretty Little Liars", för att se om det är någonting att ha.
Fick det som ett tips på tv-serie för några inläggs sen, tack för tipsen! Ska allt se minst ett avsnitt av de förslag jag fick! 
 
Ni får ha det så bra, sov så gott, godnatt! 
Annie Gustafsson

Jag fyller 21 år i oktober och bor i lilla staden Falköping. 1:a augusti flyttar jag hemifrån och ihop med min pojkvän. Och i oktober är jag med i en dansföreställning som heter GOOD GIRL! Här kan du följa mitt liv och ta del av alla mina kreativa sidor! GRL PWR, DANS och CHOKLAD är livet!