Måndag igen

 
Jaha, då var det måndag igen! Men jag har faktiskt fått lite gjort denna måndag!
Jag fokuserade på lektionerna i skolan och gjorde det jag skulle, mesta del i alla fall, för på samhällen när vi satt utanför klassrummet och arbetade kunde vi inte låta bli att höra på några killar som snackade. De snackade om snygga tjejer och i vilken ordning tjejerna kom på deras "listor" och vilka de snapchatade med och inte. Haha det var ganska svårt att hålla sig.. 
 
När jag kom hem pluggade jag till dansteorin och nu ikväll har jag toppat håret på mig själv. Det blev kortare än vanligt när jag toppat men det är jätteskönt! Som jag brukar säga, hellre kort och friskt än långt och slitet!
Håret kan dock vara ganska ojämt.. Det är så svårt att toppa sig själv i bak på håret.. Så jag får se och fixa till det imorgon om det behövs! 
 
Men nu ska jag snart göra ordning mig för sängen så godnatt! 
 
 

Mornin'

God morgon! Ni har väl inte glömt ställa om klockan till sommartid? Känns bra att se att klockan inte är så mycket nu och att jag har hela dagen framför mig!
 
Idag är det tänkt att jag ska duscha, plugga och åka en sväng till Skövde. Men innan jag tycker att dagen drar igång "på riktigt" ska jag ligga här i sängen en liten stund till och kolla på Top Model Sverige och sen gå ner och äta frukost! Är så himla sugen på en rejäl och god frukost! Men tror dock inte att vi handlat så mycket frukost-tillbehör, mjölken tog slut igår kväll så det blir väl inte ens min favoritdryck oboy.. Men jag överlever nog ändå! 
 
Ni får ha en fin dag! 
Bildcollage med bilder från weheartit
 
Annie Gustafsson

Jag fyller 21 år i oktober och bor i lilla staden Falköping. 1:a augusti flyttar jag hemifrån och ihop med min pojkvän. Och i oktober är jag med i en dansföreställning som heter GOOD GIRL! Här kan du följa mitt liv och ta del av alla mina kreativa sidor! GRL PWR, DANS och CHOKLAD är livet!