Taggar London

Jag vet inte hur mycket tid jag får till bloggen imorgon i och med att det är en dag innan jag åker till London och det är ganska mycket som ska göras. Jag tror inte att jag kommer blogga i London för jag har inte med någon dator och att blogga via mobilen brukar ta sån tid, men vi får se, kanske! 
 
Jag är hur som helst, jättetaggad! Det ska bli så kul! Men nu ska jag ladda över musik till iPod:en och försöka komma i säng så fort som möjligt. Så godnatt och så får vi se när vi hörs nästa gång! Ha det superbra!
 
 
Dagens
 

Söndag

Tjena! Tre dagar kvar till London och jag pluggar på som attan och har inte börjat packa än så är väl lite stressad men jag brukar vilja vara bra förberedd och stressar kanske i onödan ofta, men jag vill verkligen inte komma till London och upptäcka att jag glömt något viktigt så därför vill jag vara bra förberedd! 
 
Jag måste nästan packa klart allting redan imorgon för sen på tisdag vet jag inte hur mycket tid jag får över då jag kommer hem från skolan lite senare och har körteori på kvällen och åker sedan till Anton och sover där innan samlingen kl 3 på natten. 
 
Igår åkte jag till Anton på eftermiddagen och vi hann träffas en liten stund innan han var tvungen att åka och värma upp med MV. Under tiden satt jag på hans rum och pluggade körteori men sen kom hans föräldrar och hämtade upp mig och vi åkte och tittade på sjungningen i Skara. En ganska häftig spelning med många gamla som varit med och mysigt att stå i botan och bara lyssna på sång. På kvällen smaskade jag och Anton på en god pizza och såg på "The Wolf of Wall Street". 
 
Idag sov vi länge, eller jag hade föreslagit att vi skulle sova länge, så Anton sov länge, men jag vaknade tidigt som vanligt och fick ligga och stirra i taket i väntan på klockan skulle bli mer. Okej, så illa som låter är det väl inte, jag tycker det är mysigt att ligga och dra sig men ibland blir jag väl lite rastlös och ligger och vänder på mig och "råkar" stöta till Anton så han vaknar. haha! 
 
Men ni får ha en bra dag imorgon! Godnatt! 
 
 
 
 

Kullenfestivalen

Bild lånad av Jenny!
 

Igår hade vi en bra och mysig kväll utanför skolan på Kullenfestivalen! 
Innan så var vi hemma hos Hanna och myste och spelade kubb och flätade blommor och åt massor med jordgubbar! 
 
Vid halv sju gick jag och Julia i förväg till festivalen och lyssnade på mysig musik och lite senare kom resten. Vi satt på en filt och lyssnade på musik, åt godsaker och tjötade till kanske tio då pappa kom och hämtade mig och Julia. 
 
Idag har jag pluggat på och ska strax fortsätta, eftersom jag åker till London på onsdag är det läxor som måste göras innan det och jag känner mig lite stressad över dem, men det ska nog gå! Ikväll åker jag till Anton och lyssnar på honom när MV sjunger och sover där tills imorgon. Ska bli mysigt det också, en riktig myshelg det här! 
 
Ni får ha det så bra, hörs imorgon! 
 
 

London baby!

Hej på er! 
 
Vädret har varit lika fint idag och det är helt underbart att vara utomhus! 
Något som inte har varit lika underbart är nationellaprovet i matte som verkligen var svårt.. Det är väl helt omöjligt att komma ihåg alla olika regler och räknesätt från alla kapitel man jobbat med.. Önskar verkligen att jag hade fötts smartare, så hade jag inte behövt sitta där på provet och känna mig helt kass.. Men går ut från provet med samma inställning som innan, det får gå som det går. 
 
Men någonting som verkligen gjorde min matte-dag bättre var att jag fick beskedet om att jag ska åka till London på onsdag!! Haha sånt händer bara på estet, att man får reda på helt random att man ska åka med på resor! Det är treorna som åker, som de gör varje år, och nu fanns det fler biljetter än resenärer eftersom vissa inte kunde åka med, så nu fick dem lotta ut två stycken tvåor som kunde åka och det blev jag och Olivia från min klass! Jag har oväntad tur ibland alltså! Men det ska bli så himla kul!! Har aldrig varit i London för det första och alla säger att det är en stad man bara måste besöka så det var väl dags nu! Och min pojkvän går i trean så nu slipper jag gå runt hemma i en vecka och sakna honom, nu kan jag faktiskt upptäcka London tillsammans med honom! Och på det, se föreställningar och dansa! Kan ju inte bli bättre? 
 
Nu i eftermiddag har jag med några vänner varit på toget och visat att vi inte tycker om SD. Så mycket folk, majoriteten vände ryggen till och gemenskapen var på topp!
 
Men nu måste jag plugga allt möjligt, för London på onsdag gör mig lite stressad.. Ha det så bra, ta hand om varann! 
 
 
 

Love never felt so good

 
 
Underbar dag! Håltimma i mer än två timmar och solen låg på och vi var ute på gräset och åt glass, busade runt och bara gottade oss i solen. Vilket resulterade i att jag fått en illröd näsa och ett fint vitt sträck av mitt linne på axeln, finfint! 
Nu hoppas vi på en lika varm dag imorgon, dock har jag nationellaprovet i matte imorgon, i x antal timmar och det kommer nog bli sjukt segt att sitta inne om det är fint väder ute.. Och herregud, önska mig lycka till och håll tummarna för att jag i alla fall får godkänt! Matte 2b har nog varit vad jag precis klarar av så upp till bevis imorgon då! 
 
Sov så gott, godnatt! 
Annie Gustafsson

Jag fyller 21 år i oktober och bor i lilla staden Falköping. 1:a augusti flyttar jag hemifrån och ihop med min pojkvän. Och i oktober är jag med i en dansföreställning som heter GOOD GIRL! Här kan du följa mitt liv och ta del av alla mina kreativa sidor! GRL PWR, DANS och CHOKLAD är livet!