Annie Gustafsson

Taggar London
Jag vet inte hur mycket tid jag får till bloggen imorgon i och med att det är en dag innan jag åker till London och det är ganska mycket som ska göras. Jag tror inte att jag kommer blogga i London för jag har inte med någon dator och att blogga via mobilen brukar ta sån tid, men vi får se, kanske! 
 
Jag är hur som helst, jättetaggad! Det ska bli så kul! Men nu ska jag ladda över musik till iPod:en och försöka komma i säng så fort som möjligt. Så godnatt och så får vi se när vi hörs nästa gång! Ha det superbra!
 
 
Dagens
 
Söndag
Tjena! Tre dagar kvar till London och jag pluggar på som attan och har inte börjat packa än så är väl lite stressad men jag brukar vilja vara bra förberedd och stressar kanske i onödan ofta, men jag vill verkligen inte komma till London och upptäcka att jag glömt något viktigt så därför vill jag vara bra förberedd! 
 
Jag måste nästan packa klart allting redan imorgon för sen på tisdag vet jag inte hur mycket tid jag får över då jag kommer hem från skolan lite senare och har körteori på kvällen och åker sedan till Anton och sover där innan samlingen kl 3 på natten. 
 
Igår åkte jag till Anton på eftermiddagen och vi hann träffas en liten stund innan han var tvungen att åka och värma upp med MV. Under tiden satt jag på hans rum och pluggade körteori men sen kom hans föräldrar och hämtade upp mig och vi åkte och tittade på sjungningen i Skara. En ganska häftig spelning med många gamla som varit med och mysigt att stå i botan och bara lyssna på sång. På kvällen smaskade jag och Anton på en god pizza och såg på "The Wolf of Wall Street". 
 
Idag sov vi länge, eller jag hade föreslagit att vi skulle sova länge, så Anton sov länge, men jag vaknade tidigt som vanligt och fick ligga och stirra i taket i väntan på klockan skulle bli mer. Okej, så illa som låter är det väl inte, jag tycker det är mysigt att ligga och dra sig men ibland blir jag väl lite rastlös och ligger och vänder på mig och "råkar" stöta till Anton så han vaknar. haha! 
 
Men ni får ha en bra dag imorgon! Godnatt! 
 
 
 
 
Kullenfestivalen
Bild lånad av Jenny!
 

Igår hade vi en bra och mysig kväll utanför skolan på Kullenfestivalen! 
Innan så var vi hemma hos Hanna och myste och spelade kubb och flätade blommor och åt massor med jordgubbar! 
 
Vid halv sju gick jag och Julia i förväg till festivalen och lyssnade på mysig musik och lite senare kom resten. Vi satt på en filt och lyssnade på musik, åt godsaker och tjötade till kanske tio då pappa kom och hämtade mig och Julia. 
 
Idag har jag pluggat på och ska strax fortsätta, eftersom jag åker till London på onsdag är det läxor som måste göras innan det och jag känner mig lite stressad över dem, men det ska nog gå! Ikväll åker jag till Anton och lyssnar på honom när MV sjunger och sover där tills imorgon. Ska bli mysigt det också, en riktig myshelg det här! 
 
Ni får ha det så bra, hörs imorgon!