Resfeber

Hej och hå! Stressar mig igenom dagarna. Så mycket att göra och så mycket jag ska hinna med. Ett danssolo, ett tal till nationellaprovet i svenska, en farfar som fyller år, en Rom-resa att packa till, några grannar som fyllt år, en pojkvän att umgås med innan resan och en familj att uppskatta. 
 
Nu är det bara två dagar till Rom och nu känner jag av resfebern. Jag har inte förrens nu insett att jag ska åka till Rom. Det hade jag ingen aning om när jag började skolan i höstas och nu ska jag och min underbara klass åka dit för klasspengarna som blivit över. Ska bli så himla kul att få se lite nytt och bryta av vardagen lite. Kommer sakna min familj och Anton som bara den, men det är endast fem dagar jag är borta och de dagarna kommer gå fruktansvärt snabbt som det är ändå! 
 
Igår firade vi farfar som fyllde år och jag åt årets första julmat (det var farfars önskserätt dagen till ära), sen åkte jag hem och gjorde solodans och tog en buss till Anton. Där sov jag tills idag och vi har sett på film, myst och bara haft det så bra som vi kan ha det, och det blev några jobbiga tårar när vi sa hejdå och jag gick mot bussen. Men jag intalade mig själv att vi inte skulle vara ifrån varann så länge och tröstade mig med lite pepparkakor, sen så blev det bra igen. Klockan fyra gick jag, mamma och min lillasyster över gatan till våra grannar och kompisar, Matilda, Amanda och deras mamma, och firade att de fyllt år och vi fick smörgåstårta och gott sällskap!
 
Haft en jättebra helg och kommer få en fortsatt bra vecka, så livet är ganska bra nu asså! Haha, godnatt sov så gott! 
 
 

Pepparkaksbak

Hello! Igår dansade vi för niorna som kom till Katedral. Vi trodde att vi skulle slippa dansa "Ramalama" något mer, men icke sa nicke, igår förvandlades vi till classy zombies igen och jag, Julia och Olivia körde även en dans som vi gjort dagen innan på improlektionen. Och det gick bra och det var lika kul att vara på scen som alltid! 

Jag och Anton åkte till Skövde efter att min skolag var slut och han bytte sina högtalare och jag köpte en färgbomb och lite nödvändigheter till Rom. Åker om 5 dagar nu!! 

Idag hade jag studiedag och därför sov jag hemma hos Anton och idag bakade vi pepparkakor och myste! 

Haha, min "3D-gris" ser mer ut som en gris som hänger över en annan gris.. 
 
Nu ska jag äta kvällsmat och jobba på mitt solo! Peace! 
 
Gårdagens outfit!

All I want for Christmas is you...

 
 
En ganska dyr önskelista ;) Men får man önska sig vad man vill så får man väl passa på! 

- Har velat ha en jumpsuit hur länge som helst men aldrig hittat någon jag vill ha..
- Glitter har så himla fina smycken nu för tiden! Speciellt Kenzas Diaries! 
- Man kan väl passa på att önska sig nyårskläder på julafton?? Älskar dessa från IvyRevel och toppen från Nelly! 
- Tights är något jag hellre har på mig än jeans, skulle behöva några nya mönster! Dessa var skitsnyggga, för att se mönstret bättre, in på IvyRevels shop! 
- Önskar mig också nytt objektiv till systemkameran, bara så svårt att veta exakt vilket jag vill ha..
- Presentkort går alltid hem när det gäller mig! Gina tricot, Indiska, H&M, Lindex, Glitter, Vero Moda, ja det flesta butiker! Faktiskt hellre att jag får köpa kläder själv, för då blir det rätt storlek och så med en gång!
- Jag är i stort behov av en bärbar hårddisk! Jag har massor av bilder och filer på min skoldator och jag bara går och väntar på att den ska gå sönder och allt försvinna.. (som redan har hänt en gång). Så det är verkligen prio ett! 

Besöksrekord!

Hej på er! Tusen tack ni som gick in och läste mitt inlägg om ortorexi igår! Anledningen till att det var så många som läste det va nog att många känner igen sig i det jag skrev och kanske har någon de tänkte lite extra på.
 
Men jag vill inte att ni som tränar och inte har den "ångest känslan" ska tolka inlägget fel! Inläggets budskap var att jag ville att folk skulle känna igen sig och känna samhörigheten med att det finns folk som tycker likadant. Men också kanske att folk inser "oj min kompis har exakt samma beteende, jag kanske borde hjälpa henne ur detta".
Min största önskan var att människor med ångest över deras träning/kropp skulle inse att den enda vägen ur deras sjukdom är att söka hjälp och inte genom att träna mer. Men när man är i det tillståndet så förstår jag att det är svårt att själv inse att man faktiskt har en "sjukdom" och ett onaturligt beroende. STOR CRED till dem som faktiskt tagit sig ur sin anorexi och tränar för att stärka sin kropp, och inte för att stärka sig själv genom att bli omtyckt av andra!
 
Jag fick faktiskt inga negativa responser skickade till mig, förutom att jag och min pojkvän diskuterade lite då, men jag är glad över att folk uppskattade det och tyckte jag gjorde en bra sak. 
 
Nu ska jag äta kvällsmat och SOVA! Gud vad det ska bli SKÖNT! Efter en dag i kalla skolan och sen hungrig mage på bussen, stå ute i kylan och vänta på bussen, körlektion (måste nog vart det roligaste idag) och ett litet känslosamt snack med min älskling så är jag såå trött.. Vill bara att någon matar mig och borstar tänderna på mig och lägger mig i sängen typ.
 
Sov så gott! 
 
Haha det ser ut som att jag har spraytan i ansiktet på det vänstra bilden.. Men det har jag faktiskt inte, bara skuggan som la sig i mitt ansikte :p 
Annie Gustafsson

Jag fyller 21 år i oktober och bor i lilla staden Falköping. 1:a augusti flyttar jag hemifrån och ihop med min pojkvän. Och i oktober är jag med i en dansföreställning som heter GOOD GIRL! Här kan du följa mitt liv och ta del av alla mina kreativa sidor! GRL PWR, DANS och CHOKLAD är livet!