DAGENS

 
Har haft en helt okej skoldag men sovmorgon, svenskalektion, fix inför spex och engelska. 
Vi har spexfoto imorgon men vår idé till fotot tänker jag inte berätta än! ;) 

Nu i kväll ska jag och mina dans-klasskompisar på en dansföreställning i Vara och det ska bli jättekul! Har saknat att bara få sitta och slappna av och njuta av dans! Så om ungefär en timma ska jag träffa Matilda och vi ska köpa lite gott och sen bege oss till Skara igen. Himla flängade till och från Skara.. Men nu ska jag vila lite och få i mig någon mat så jag står mig ikväll! Ha det bra! 
 

DAGENS

Dagens dansoutfit! 
 
Har haft en bra dag med dans och tårta i skolan! Jajamän, inte varje dag man får tårta! Men vi gratulerade vår lärare som vunnit ett pris (är inte säker på om jag får avslöja vad för pris) så vi fixade två fina tårtor till henne, grattis ännu en gång Ylva! Nu ska jag ut och övningsköra, även om jag är jättetrött.. men jag måste ta tag i det nu bara! 
 

My Weekend

Igår var det fredag och jag hade riskettan på körskolan från 8-12 och sen blev det försent att åka till skolan så jag tog bussen direkt till min älskling, kändes så konstigt att inte vara i skolan, men lite skönt var väl det med. Tidig helg! 
 
Jag och Anton åkte in till Lidköping och köpte donken-mat på kvällen och vi båda fick lite oroliga magar efter varsin Big Tasty meny och McFlurry glass.. Så vi lade oss i soffan tidigt och vilade i säkert någon timma, sen böjade Idol på tven och vi förflyttade oss till sängen i stället och somnade ganska snart efter idol. Idag låg vi och drog oss länge, jag tyckte att det var så skönt att få ligga och sova länge! Vi åt frukost och såg på några avsnitt av The 70's show och sen åkte jag till Skövde och mötte upp Helin och vi har varit i Skövde och shoppat resten av dagen. Jättemysigt! 
 
Nu ska jag se ett avsnitt av Big Brother och sen sova. Godnatt! 

Åt min första Keso någonsin i helgen och usch säger jag bara.. Smakade som sur risifrutti.. 

Jag och Helin myste på espressohouse medans vi väntade på tåget hem! Chai latte asså! ♥

Mys-outfit

 
Idag var jag såå trött när jag vaknade och funderade starkt på att bara somna om och skippa första lektionen. Men som den duktiga tjej jag är, kämpade jag emot mig själv och tog mig upp ur sängen och dansade balett första lektionen i skolan. Sedan hade vi en lång håltimma vi kunde vila på och sen svenska lektion då vi också tog det ganska lugnt. Överlevde skoldagen tack vare macka, varm oboy och chokladkaka från Kaffis! 
 
Det har varit hur kallt som helst idag, och jag är så glad att jag övervägde att ta på mig en varm myströja imorse! Just nu sitter jag fortfarande med den, en filt och ett tjockt täcke över mig vid datorstolen för att jag frös så mycket förut.. Det är som sagt mysigt med höst, men när man väl fryser är det inte kul alltså.. 
Annie Gustafsson

Jag fyller 21 år i oktober och bor i lilla staden Falköping. 1:a augusti flyttar jag hemifrån och ihop med min pojkvän. Och i oktober är jag med i en dansföreställning som heter GOOD GIRL! Här kan du följa mitt liv och ta del av alla mina kreativa sidor! GRL PWR, DANS och CHOKLAD är livet!