Två jobbiga föreställningsdagar

Hejsan! 
 
Endast en föreställning idag för högstadieelever, och ja.. det gick ju bra, men vi var tvugna att förklara för dem hur man ska uppföra sig!
Det var jobbigt både igår och idag när högstadieelever från Skara var hos oss. Störande kommentarer om hur vi ser ut, om hur vi pratar, busvisslingar på ställen som inte är menade att vara "sexiga" och även en spya i publiken..
 
Hur beter sig högstadieelever nu för tiden egentligen? Idag blev en klasskompis väldigt ledsen efter att ha fått en personlig kommentar utifrån publiken och då tyckte vi att det var nog. Vår underbara danslärare tog tag i saken och tog ett allvarligt snack med eleverna innan akt två medan vi stod bakom scen och gjorde segerdanser för att han var så grym!! Han sa verkligen allting vi ville säga till dem! Sen gick vi in och gjorde en grym andra akt av föreställningen, och det märktes att eleverna i pubilken skämdes eftersom de uppförde sig i resten av föreställningen och t.o.m skrattade lite försiktigt när det hände roliga saker på scen, för att de var osäkra på om de fick skratta..
 
Men det känns skönt att ha påverkat och visat att deras beteende inte är okej! Hoppas de tar med sig detta!
 
Imorgon har vi föreställning för vår egen skola och det känns bättre! Vi har fått några fina kommentarer från folk som tycker att det vi gör är jättebra! Så jag hoppas att resten av vår publik också ska uppskatta det! 
 
 
Idag kom grejerna från Vår Bazaar! Så nu har jag en smoothiemugg att ta med på picknick i sommar och en yoghurtmugg som jag ska inviga till skolan imorgon! 

Premiärhelgen

Foto: Signe Sahlström


Foto: Signe Sahlström


Foto: Signe Sahlström

Foto: Signe Sahlström
 
 
Det har varit en helg med blandade känslor!
Nervositet, hyper, glad, lycklig, trött, sjuk, stressad och åter igen lycka. 
 
Jag är just nu inne i en bra period i mitt liv. Jag får dansa, jag får glänsa och jag har sjukt roligt!! En del av mig vill leva med det här resten av livet, men en del av mig orkar inte med det. Så en balans mellan både och, skulle passa mig perfekt! 
 
Vi har våra sista föreställningar nästa helg, 1 & 2 maj så passa på att komma och se det då! 19.00 Katedralskolan i Skara! 
Evenemanget finns på facebook - "En midsommarnattsdröm".
Det här vill ni inte missa! 
Annie Gustafsson

Jag fyller 21 år i oktober och bor i lilla staden Falköping. 1:a augusti flyttar jag hemifrån och ihop med min pojkvän. Och i oktober är jag med i en dansföreställning som heter GOOD GIRL! Här kan du följa mitt liv och ta del av alla mina kreativa sidor! GRL PWR, DANS och CHOKLAD är livet!