Annie Gustafsson

3
 
Okej det var tre månader sen jag slutade skolan, tre månader sen jag slutade att dansa och träna på heltid. Och det är inte förens tre månader efter som jag börjar sakna det igen. Det var så himla mycket i slutet att jag inte orkade med, min kropp ville vila. Men nu har den vilat färdigt och jag är redo att bygga på magmusklerna igen!! 
Molly, Mat och Musik
Gårdagen blev inte direkt som jag hade tänkt mig.. 
Jag gick upp tidigt för att hinna med att träna, duscha och plocka fram kvällens kläder innan jobbet. Och jag fick allting gjort, jag lagade till och med mat och fixade matlåda. Men när jag kommer till jobbet så har det blivit lite missförstånd så vi var två stycken som skulle jobba samma pass, och då bestämde vi att jag skulle ta mig hem igen. Haha, så all planering och stress innan jobbet var för ingenting.. Men nu hade jag ju allting klart så jag tog med mig syster till Dollar store och Ö&B och införskaffade mig lite lådor och smink och annat smått. 
 
Sen kom Anton vid klockan fem och vi cyklade till Matilda där hon, Judith, Sibbe, Carro och Rasmus var. Vi satt ute och åt godis och jag drack mitt vin sedan studenten.. Sen blev det bråttom när Julia kom och sa att tåget till Skövde var försenat och vi skulle ta ett tidigare tåg. Jag var den enda med cykel så jag och Anton cyklade iväg och det var längesen jag hade ett sånt driv!! Jag cyklade som om jag inte kunde göra något annat och bara tänkte på att inte missa tåget. Och vi hann med! Dock bara vi två.. Så vi kom fram i Skövde och stod i folkmassan och myste, dansade och såg på Molly Sandén. Jag tycker att hon var bra, men jag hade velat höra hennes röst tydligare, hon överröstades lite av musiken.. 
 
Sen gick jag och Anton runt och trängdes med människor på matfestivalen och smakade på mat. Mysigt! Sen kom resten av gänget fram i Skövde som hade fastnat i en olycka på spåret (vi kunde inte ha mer otur med tågen denna dag) och vi gick till Husaren och satte oss vid ett bord och hade det trevligt och sen åkte jag och Anton hem vid 11. 
 
 
Idag har jag och älskling varit på stan här i Falköping och det var människor där idag faktiskt!! En mini-matfetsival och vi köpte asgod friterad kyckling och lyssnade på livemusik. Sen började jag jobba klockan fyra och kom hem kvart i 11. Men även om det var jobbigt att gå till jobbet idag så gjorde jag det bästa av situationen och tjötade med kunderna och tog det lugnt och stressade inte upp mig i onödan. Nu kan jag sova så gott, fast inte lika gott som jag sov i natt med älskling brevid mig, men ändå gott. Godnatt!