Annie Gustafsson

Godkänd på teoriprovet!
Hej på er! :D 
 
Igår vid klockan 12 hämtade mamma upp mig i skolan och vi åkte till Trafikverket i Skövde. Jag hade nämligen tid för mitt teoriprov, och jag var såå nervös när vi satt utanför teorisalen och minuterna gick hur långsamt som helst.. Men jag gick in, koncentrerade mig till det yttersta och klarade det! En sån lycka!! Men det var svårare än vad jag trodde så det var tur att jag hade pluggat så mycket som jag hade!
 
Jag övningskörde hem och hemma väntade Anton och eftersom jag har min uppkörning snart så ville jag övningsköra så jag hade till en början med mig pappa, Anton och min lillasyster i bilen! Men det var faktiskt bra att ha med så många som påpekade min körning! 
 
På kvällen åkte jag och Anton till Coop och köpte Coca cola till honom (5kr /st denna vecka) och jag testade deras Frozen yoghurt som var jättegod! Men nästa gång ska jag nog inte ta gummi-bears som topping då jag satte dem i halsen.. x) 
 
Idag gick vi upp sent och åt frukost. Sen hittade Anton en bra film på tven och jag färgade mitt hår och resultatet blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, för på förpackningen stod det "Ljust hår: Blir lite mörkare, och mellanblont hår: bevarar naturblond ton." och själva fägen hette "Ljusblond" och därför trodde jag att mitt hår fortfarande skulle vara blont men få en lite mörkare och jämnare blond nyans. Men när det precis hade torkat så var det väldigt brunt, nu är det inte lika mörkt längre, men det blev lite brunare än vad jag hade tänkt mig, det stod ju ändå "ljusblond" på förpackningen..   
Men det ser ju jämnare och mer natuligt ut så jag är nöjd ändå! Men det förvånar mig inte om jag blonderar lite ljusa slingor snart igen.. 
 
Ikväll sitter jag bänkad framför mello med chips och fanta strawberry & kiwi! 
 
Studentmössan är här!
Hej!! Är på glatt humör så här på kvällskvisten! Vill bara vara uppe hela kvällen och dansa och skratta och leva livet! Haha, det skulle jag ju kunnat gjort om jag följt med min klass på 100-dagars, men jag var i stället ansvarsfull och pluggade körteori och lägger mig i tid! ;) Vi ska nämligen repa hela akt 1 imorgon på scenen så det är nog faktiskt ganska bra att vara utvilad och alert till det ändå!
 
Idag trodde jag att det var ett paket med semlor en klasskompis kom in med i danssalen och skulle bjuda alla på, men nej, tur i oturen så det var en studentmössa, vilket betydde att vi andra sprang allt vi orkade och hämtade ut våra mössor vi med, med andan i halsen! haha! Ååh vilken lycka och så fin den är!! Vill ha min studentklänning och det klart nu så jag kan testa hela outfiten ihop!
 
 
Det fick bli några mobilbilder så länge! Imorgon kommer jag nog ta en riktig bild på den med systemkameran medan det fortfarande är ljust ute!
 
Nu ska jag fortsätta min läsning i sista boken om Anastasia och Christian! Jag längtar tills jag ska gå och lägga mig bara för att kunna läsa! De böcker har verkligen fångat mig och nu i sista boken lever jag mig in i det så himla mycket och börjar gråta ibland för att känslorna blir så verkliga! Det är underbart!