Jobbfredag

 
Jag har varit ledig i två dagar nu så det känns som måndag för mig idag.. Men så kommer jag på att det är fredag och blir på glatt humör! 
 
Igår åkte jag en kvällstur till Skövde med Julia och Matilda och vi åt thaimat och tittade i affärer. Det bästa var nog ändå när vi kom på den roliga idén att hitta fula kläder till varandra inne på H&M och sen prova dessa i klädhyttarna! När vi skulle hemåt träffade vi på två gamla klasskompisar, Jenny och Lina, och det fick mig att minnas klassen och sakna allihop.. Ett himla gött gäng! 
 
Jag jobbar i helgen men min Anton kommer ändå hit för att ses i mellan jobbpassen, så det ska bli underbart! Men nu ska jag strax ta cykeln ner till jobbet och hälsa på kunder i kassan, så vi hörs ikväll! 
 
Mina lösnaglar från Hem & Hobby. Limmet är förvånansvärt bra och jag hoppas de sitter på i flera dagar till! 

Tripp till Hjo

 

 
 
Idag tog mamma med mig och mina systrar till Hjo och först stannade vi hos Frasses i Tidaholm och åt mat och glass! 5 kulor för 32:- och jag blev såå mätt. Jag brukar aldrig tycka att det blir för mycket av glass och godis, men det var jobbigt alltså. Kladdkaka-glassen var godast! När vi var framme i Hjo gick vi i lite småbutiker och sen åkte vi ut till Hem & Hobby som är en lågprisbutik med inredning m.m. En jättetrevlig dag! 
 
Man behöver inte ha solsken för att kunna hitta på roliga saker. 
Annie Gustafsson

Jag fyller 21 år i oktober och bor i lilla staden Falköping. 1:a augusti flyttar jag hemifrån och ihop med min pojkvän. Och i oktober är jag med i en dansföreställning som heter GOOD GIRL! Här kan du följa mitt liv och ta del av alla mina kreativa sidor! GRL PWR, DANS och CHOKLAD är livet!