Annie Gustafsson

Some girls won't dance to the beat of the track
 
 
Jag och Helin åkte och köpte melon och annat gott och åkte upp till Pankasjön och satt där i kylan och snackade om allt från himmel och jord, i princip i alla fall. En himla bra söndagskväll! 
 
Nu sitter jag här i mörkret och tar in Lady Gaga i sinnet. Och hela jag mår bra. Önskar att jag också kunde få människor att må på detta underbara sätt.  
Two dresses from Primark.
 
 
Dessa två, plus en hel del till, köpte jag på Primark i London, men det är så mycket annat jag ska blogga om + allting som har hänt utanför bloggen, så jag har inte hunnit lägga upp det! Men nu börjar jag lite smått!
 
Dessa två klänningar var egentligen tänkt till mina systrar men ingen av dem har betalat för dem än eller använt dem, så då snodde jag tillbaka dem och se så fina! 
 
Den första klänningen tänker jag sy upp lite på längden då jag tycker den är för lång, men annars så är den ju i precis det mönstret som är modernt nu och jag hoppas jag får användning för den i sommar! 
 
Jag tycker om modellen på den andra klänningen och det korallfärgade bandet längst ner ger hela klänningen liv!
Presenter från Gina tricot
 

Hjärtarmband 15:- Gina tricot
Det andra armbandet som det står "Enjoy life" på, fick jag i studentpresent!
 
Gina tricot 30:- /st.
 
Jag har varit ganska duktig när det gäller att hålla mig borta från rean som pågår nu, för jag ääälskar rea, att hitta snygga plagg för en billig peng! 
 
Jag har varit såå nära att åka till Skövde, eller beställa plagg på nätet, men jag har tänkt tanken "behöver jag verkligen det här" och sen tänkt på min överfulla garderob som verkligen INTE behöver mer toppar, klänningar eller tröjor! Så när jag säger att jag har varit ganska duktig så menar jag att jag köpt mig ett par rea-jeans för 200:- på Axel & Ebba och sen köpte jag mig ett armband för 15:- och tre par trosor på Gina för 30:- /st. OKEJ inget av det är väl något jag behöver, det är ju inte så att jag inte har några byxor att ta på mig, men jeans är det jag har minst av och skulle behöva ha lite nya som jag tycker om, trosor behövs alltid och armband har jag faktiskt inte så många av som jag tycker om heller. Så jag tycker jag har gjort några bra köp i alla fall!