Tisdag

Jag har börjat med en träningsrutin varje kväll nu med fokus på mage, rumpa och lår. Så underbart att svettas lite lagom sådär varje dag! Har hållt på i två kvällar nu och har redan träningsvärk i lår o rumpa! Najs! Haha lägg märke till min fina träningsmatta som blev utbytt mot en pläd eftersom någon annan i familjen varit inne och snott min vanliga..
 
Hejsan! 
En ganska seg morgon har det blivit.. Klockan är snart halv två och jag har bara ätit frukost, duschat och tagit på mig kläder.. Så nu tänkte jag få igång den här dagen genom att ta på mig lurarna och gå en promenad och inhandla den sista presenten till min syster som fyller år imorgon. Så typiskt att solen förvinner när jag ska gå ut.. Det har varit jättefint väder hela morgonen men nu är det ganska mulet igen.. Aja, bara det inte börjar regna så är jag nöjd! ;) 
 
Ha en bra tisdag! 
 

Jag har lov!!

Hej! Äntligen känner jag att jag hinner med bloggen! Det är påsklov!! 
 
Jag fick egentligen lov i fredags men i lördags gjorde jag högskoleprovet (för första gången) och strax därefter åkte jag till min älskling. 
Högskoleprovet gick väl sådär kan man väl säga, det förvånade mig att matten gick bättre än det andra men det förvånade mig också att jag tyckte svenskan/engelskan var så pass svår. Jag känner mig ändå bra på den delen i skolan, men med tidspressen och läsförståelse efter läsförståelse så orkade jag inte engagera mig in i det sista, jag gissade för det mesta i stället för att läsa texten igen och försöka komma närmare svaret, men om jag hade gjort det så jag hade jag inte hunnit läsa de sista texterna alls, så det var ju varken eller.. 
 
 
Jag och Anton hade en jättebra helg, vi gjorde inget speciellt, men den kändes väldigt romantisk och bra ändå! Det är ett bevis på att man inte behöver hitta på en massa saker för att en relation ska fungera, att man trivs i varandras sällskap är den stora faktorn, tror jag. Vi har hittat en serie som vi båda tycker är jättebra, "New Girl" heter den och den har nog det mesta som vi båda vill att en serie ska innehålla! Så den rekomenderar jag om ni inte redan sett den! 
 
Idag ska jag vara duktig och göra klart några läxor som ligger och väntar på att bli inskickade. Jag har lärt mig det efter alla år i skolan, det ÄR smartast att göra läxorna i början av lovet så du slipper veta att de ligger där och väntar och då kan du känna dig fri resten av lovet! 
     
Måste säga att jag himla nöjd över redigeringen och fotandet av denna bild! Gillar den jättemycket!

Frozen nails

 
Det ljusblåa nagellacket från Gina har jag lagt underst, sen tog jag ett tunt lager av det mörkblå-glittriga över. Tyvärr hade det flagnat-av lite innan jag tog bilden så jag målade på lite extra och då blev det för tjockt som ni ser på mittersta fingret. Men jag älskar färgkombinationen, blir lite som en dip-dye. 
Annie Gustafsson

Jag fyller 21 år i oktober och bor i lilla staden Falköping. 1:a augusti flyttar jag hemifrån och ihop med min pojkvän. Och i oktober är jag med i en dansföreställning som heter GOOD GIRL! Här kan du följa mitt liv och ta del av alla mina kreativa sidor! GRL PWR, DANS och CHOKLAD är livet!