Borta bra men hemma bäst!

 
 
 Jag kom hem från London i fredags kväll och då kom min efterlängtade Anton och hämtade mig i Skara och har varit hos mig tills idag! 
 Men jag hade en underbar resa med min klass! Och nu har jag en minst lika kul studentvecka som väntar! 
 
Men nu ska jag fortsätta att redigera bilder från London och, om jag hinner, ta kort på allting jag köpt! Så jag uppdaterar förhoppningsvis snart om allt som hände under Londonresan! 

Nu drar jag till London!

Hejdå läsare!! 
 
Imorgon bitti åker jag och min klass till London och blir borta i en vecka! 
Tyvärr kan jag inte ta med kameran då min syster har sin konfirmation under tiden och vill ha den då.. Blev lite besviken faktiskt eftersom jag inte hade med mig kameran förra året när jag var där och jag tänkte hela tiden "tänk nästa år då jag kan ta fina bilder av det här".. Men jag ska försöka ta så fina mobilbilder som jag kan! ;) Funderar på att ta med min digitalkamera så det kan bli någorlunda klara bilder i alla fall! 
 
Men vad jag har resefeber nu! Är orolig över min packning mest, att det ska väga för mycket på hemvägen.. Men jag lyckades förra året och det finns väl alltid någon annan väska att stoppa över lite i! 
 
Jag ska gå upp vid halv sex imorgon så det är nog dags för mig att äta kvällsmat och sova. Godnatt! Jag kommer sakna er och bloggen! Hejdå! 
 
 

Det börjar närma sig...

Wiiiiiiiiie vad snart det är!! På lördag morgon bär det av mot London!! 
 
Igår åkte jag till min käraste och hängde med honom, och fällde några tårar över att jag kommer vara så långt borta från honom i en vecka.. Och sen sa vi ett nyvaket men mysigt hejdå imorse när han gick upp tidigt för att jobba! När jag skulle gå mot bussen sen hittade jag en söt liten lapp i min jacka där han hade skrivit "älskar dig" med sin underbart söta handstil och ett litet hjärta! 
Blir så glad inombords av såna söta små oväntade saker! 
 
Idag i skolan såg vi på inspelningen av vår produktion och det var så kul att se hur allting såg ut utifrån och att få se scener som jag aldrig sett! Det är klart att man blir lite besviken ibland också, för allting känns så mycket mer när man står på scenen, man tror att varje liten grej man gör syns så väl, men det gör det ju inte och det är helheten som är viktigast i nästan alla lägen, och när då inte ens dans t.ex. är helt synkad så ser det slarvigt ut, även om majoriteten gör rätt.. 
 
Efter skolan var jag hos tandläkaren och spände åt min tandställning för första gången efter att jag satt in den, så nu spänner det i munnen igen och det gör ont att äta med framtänderna, så jag hoppas verkligen att smärtan inte blir värre och att jag kan vara i London utan att behöva ta en alvedon stup i kvarten! 
Men jag är glad över min tandställning ändå, jag ser redan stor skillnad och tycker att det ska bli spännande att se hur det kan utvecklas! 
 
Nu ska jag sova, natti natti! 
 
 

På dansaudition bland sommarstränder

 
Att ha denna utsikt och möjlighet till att sola och bada från skolan! 
 
Idag var jag på dansauditon för Löftadalens folkhögskola i Åsa, Kungsbacka. Helt själv! Jag är stolt över mig själv som tog mig dit på egen hand! Jag började klockan 05.14 i Falköping med tåg till Göteborg och sen vidare med ett tåg till Kungsbacka och en buss till Åsa! 
Det är förvånansvärt lätt att resa! 
 
Själva audition gick bra! Jag var trött efter en natt med huvudvärk och att gå upp tidigt så jag var inte på topp i huvudet och energin.. Men jag tycker att jag kämpade på bra ändå! Det känns som att det finns en chans att jag blir antagen! Men om jag vill tacka ja är en annan femma.. Jag har så himla svårt att bestämma mig för vad jag vill göra i framtiden.. Jag vill inte ens fundera längre, orkar inte ta den diskussionen med mig själv.. Så snälla du som läser det här, fråga mig inte på ett tag om det. :) 
 
Nu ska jag sova, det har varit en lång dag! Godnatt! 

En vecka till London

Jag har fullt upp! På lördag åker jag och min klass till London och efter det är det studentvecka. Så jag har en del att fixa tills dess!

Jag har gjort klart allt plugg i alla fall och har lämnat in skoldatorn men imorgon har jag en dansaudition nära Kungsbacka så det kommer ta en heldag (ska åka med tåget vid fem... snälla ge mig styrka att komma upp ur sängen då!) och sen har jag en tandläkartid i veckan och jag måste packa, sy in min studentklänning m.m. Så jag är stressad, men kanske stressad i onödan.. Jag har ju ändå koll på vad som behövs göras det är bara att jag använder tiden rätt! Kanske egentligen inte borde sitta här och skriva ett blogginlägg då.. Men jag ska nog hinna ändå! ;) 
 
Som sagt så ska jag på audition imorgon för danslinjen på Löftadalens folkhögskola så önska mig lycka till, inte bara till provet, utan för att jag hittar dit på egen hand! ;) 
 
 
Annie Gustafsson

Jag fyller 21 år i oktober och bor i lilla staden Falköping. 1:a augusti flyttar jag hemifrån och ihop med min pojkvän. Och i oktober är jag med i en dansföreställning som heter GOOD GIRL! Här kan du följa mitt liv och ta del av alla mina kreativa sidor! GRL PWR, DANS och CHOKLAD är livet!