Annie Gustafsson

Borta bra men hemma bäst!
 
 
 Jag kom hem från London i fredags kväll och då kom min efterlängtade Anton och hämtade mig i Skara och har varit hos mig tills idag! 
 Men jag hade en underbar resa med min klass! Och nu har jag en minst lika kul studentvecka som väntar! 
 
Men nu ska jag fortsätta att redigera bilder från London och, om jag hinner, ta kort på allting jag köpt! Så jag uppdaterar förhoppningsvis snart om allt som hände under Londonresan! 
Nu drar jag till London!
Hejdå läsare!! 
 
Imorgon bitti åker jag och min klass till London och blir borta i en vecka! 
Tyvärr kan jag inte ta med kameran då min syster har sin konfirmation under tiden och vill ha den då.. Blev lite besviken faktiskt eftersom jag inte hade med mig kameran förra året när jag var där och jag tänkte hela tiden "tänk nästa år då jag kan ta fina bilder av det här".. Men jag ska försöka ta så fina mobilbilder som jag kan! ;) Funderar på att ta med min digitalkamera så det kan bli någorlunda klara bilder i alla fall! 
 
Men vad jag har resefeber nu! Är orolig över min packning mest, att det ska väga för mycket på hemvägen.. Men jag lyckades förra året och det finns väl alltid någon annan väska att stoppa över lite i! 
 
Jag ska gå upp vid halv sex imorgon så det är nog dags för mig att äta kvällsmat och sova. Godnatt! Jag kommer sakna er och bloggen! Hejdå! 
 
 
Det börjar närma sig...
Wiiiiiiiiie vad snart det är!! På lördag morgon bär det av mot London!! 
 
Igår åkte jag till min käraste och hängde med honom, och fällde några tårar över att jag kommer vara så långt borta från honom i en vecka.. Och sen sa vi ett nyvaket men mysigt hejdå imorse när han gick upp tidigt för att jobba! När jag skulle gå mot bussen sen hittade jag en söt liten lapp i min jacka där han hade skrivit "älskar dig" med sin underbart söta handstil och ett litet hjärta! 
Blir så glad inombords av såna söta små oväntade saker! 
 
Idag i skolan såg vi på inspelningen av vår produktion och det var så kul att se hur allting såg ut utifrån och att få se scener som jag aldrig sett! Det är klart att man blir lite besviken ibland också, för allting känns så mycket mer när man står på scenen, man tror att varje liten grej man gör syns så väl, men det gör det ju inte och det är helheten som är viktigast i nästan alla lägen, och när då inte ens dans t.ex. är helt synkad så ser det slarvigt ut, även om majoriteten gör rätt.. 
 
Efter skolan var jag hos tandläkaren och spände åt min tandställning för första gången efter att jag satt in den, så nu spänner det i munnen igen och det gör ont att äta med framtänderna, så jag hoppas verkligen att smärtan inte blir värre och att jag kan vara i London utan att behöva ta en alvedon stup i kvarten! 
Men jag är glad över min tandställning ändå, jag ser redan stor skillnad och tycker att det ska bli spännande att se hur det kan utvecklas! 
 
Nu ska jag sova, natti natti!