Varm polkachoklad med grädde

 
Jag har alltså inte smör på.. Det är grädden som ser gul ut på bilderna..
 
Har blivit en riktig livsnjutare nu när det närmar sig jul! Vill göra allting så mysigt som möjligt och gjorde en julinspirerad varm choklad med grädde!
När jag hade jobbat klart med lösgodiset på ICA idag köpte jag med mig polkakuddar hem som jag krossade ner till polkasmulor som jag både hade i den varma mjölken, i grädden och som garnering, men ändå hade jag velat ha mer smak av polkan! Tur jag sparat resten av polkasmulorna i en fin burk som jag kan använda nästa gång jag vill mysa till det! 

Julbak #1

 
Popcorn kanske inte är så juligt, men jag och min syster ville testa att göra popcorn med peanutbutter/kola/choklad-täcke! Och smaken blev ganska julig ändå! 
Det vi gjorde var att:
  • Poppa popcorn i micron
  • Blanda ihop en smet (i en skål som klarar av att vara i micron) av 20 marshmallows, jordnötssmör, 50g smör och ½dl brunt socker som sedan fick smälta ihop i micron. 
  • Vi ringlade på smeten på popcornen och hade alltihop i ugnen i några minuter bara (men ändå lyckades vissa popcorn bli brända). 
  • Till sist smälte vi choklad och ringlade över alltihopa! De var som godast när de fortfarande var varma! Så en perfekt grej till fredagsmyset! 


Vi hade klubb-pinnar hemma och marshmallows kvar så jag doppade några i chokladen! 


Och när mamma väl kom hem och hittade nougaten åt oss så gjorde jag det jag velat göra hela dagen, "Mozart-kulor"!  Mitt favorit julgodis! En boll av marsipan med en nougatklick inuti med smält choklad över! 


Gjorde små tomteluvor av marsipan, röd karamellfärg, choklad och kokos!  

Och snön kom, på första advent och allt! 

1:a Advent

Hej och hå! Det är första advent och det regnar (fast jag kan i skrivande stund säga att det börjar lika snöflingor!) och jag har köpt klart 4 av 10 julklappar!
 
Och det blev tyvärr ingen dator för min del på Black Friday.. Har inte hittat någon som jag vill ha än och då kan jag vänta fram tills mellandagsrean i stället! 
 
Men jag kan inte förstå att det redan är söndag.. Anton var här fredag till lördag och igår var vi hemma hos min faster hela dagen och umgicks med släkten. Och nu är den en ny vecka med jobb, barndansavslutning och dra ut en tand..(!!) 
 
Men idag blir det julbak hemma hos oss! 
 
 
Haha ett collage med bara bilder på Anton från min systers snap och när jag o han var på Dollarstore!
 

Wishlist for the 24 of December

 
Nu närmar det sig julafton och jag är så taggad!! 
 
Inte för att få några av dessa julklappar, utan för att julen är så mysig och man får vara finklädd och det känns speciellt! 
Men måste jag önska mig något så är det det här jag vill ha! 
 
Och för julklappspengar och mina egna ihopsparade pengar ska jag köpa mig en ny dator! 
Annie Gustafsson

Jag fyller 21 år i oktober och bor i lilla staden Falköping. 1:a augusti flyttar jag hemifrån och ihop med min pojkvän. Och i oktober är jag med i en dansföreställning som heter GOOD GIRL! Här kan du följa mitt liv och ta del av alla mina kreativa sidor! GRL PWR, DANS och CHOKLAD är livet!