Annie Gustafsson

Lördag kväll
Varför är inte bilden rättvis mot mig? I photoshop är den skarp och fin! 
 
God kväll! 
 
Har haft en jättekul helg hos älsklingen med 20 årsfest + halloween igår och idag en riktig slappdag med huvudvärk... 
 
Imorgon ska jag upp tidigt för det är inventering på jobbet, så jag berättar mer imorgon! Puss godnatt! 
Blekt utväxten
 
Tror det var min redigering i photoshop som fick håret på efter-bilden att se så gult ut, den högra är en mer verklighetsbild. 
Jag har använt Garnier's Olia i mer än ett halvår för att ta i tu med min utväxt och det har aldrig blivit katastrofalt, utan jag har varit helt nöjd med resultatet varje gång. Det ser naturligt ut och denna blekning är mycket skonsam mot håret med jämförelse med andra. Men det resulterar i att resultatet inte blir precis som jag vill. Jag vill ha ett nästan platinablont hår med asknyanser (alltså inte varma nyanser). Men mitt hår är allt annat än kallt, det består bara av varma nyanser så egentligen skulle jag behöva använda ett starkare medel för att uppnå det resultatet. Men jag har varit med om hemska blekningar där håret blir gult och orange och ojämt och fläckigt och det är min värsta mardröm.. Fast ännu värre vore det om det gick av eller slits så pass mycket att det ser hemskt ut.
 
Så nästa gång jag får utväxt ska jag skaffa mig något starkare än olia men helst något som också vårdar lika bra. Så snälla om ni har tips eller vet någon bra youtube video eller vad som helst, tipsa mig!