Annie Gustafsson

Random questions tag
1. Hur kom du på din bloggadress? Om du kunde ändra på namnet, vad skulle det vara, och varför? 
Ja.. hur kom jag egentligen på panniies.blogg.se för 6 år sedan? Jag TROR att det hela började med att min pappa brukade kalla mig för "Annie-Pannie", och när jag var yngre och skulle bestämma användarnamn på olika hemsidor så var det det namnet jag kom på. Jag hade helst velat ha annies.blogg.se men det var ju såklart upptaget. Men det skulle bli en lång bloggadress om jag hade haft anniepannies.blogg.se så jag testade med bara pannies.blogg.se, men det var upptaget också, så då fick det bli panniies.blogg.se och jag kunde samtidigt känna mig lite cool och fjortis. ;)
 
Det här var en väldigt passande fråga eftersom jag i nuläget funderar starkt på att skapa en ny blogg men ett nytt namn. Men det är lika svårt att komma på ett bra namn idag, om inte ännu svårare eftersom fler bloggar har skapats. Men idag är min blogg mer kreativ än förr och jag vill ha ett namn som kopplar ihop det, och jag har funderat på "artsyannie.blogg.se" efter Britneys citat: "I wanna do something very artsy-fartsy". Men jag vet inte alltså.. det kanske inte låter lika bra i era öron som i mina? Men ni som läser bloggen kanske har synpunkter?! Behålla panniies.blogg.se eller har ni något förslag på ny bloggadress?
 
 
 
2. Vilken var den senaste konserten du såg?  
Jag kan med stolthet säga: Femme Fatale Tour 2011 - Britney Spears i Globen!
Jag fick biljetten i sommarpresent av mina föräldrar och åkte dit med mamma i December. 
 
Här är två klipp från konserten som jag själv har filmat. Kvalitéten är inte bra men vad fan gör det? Jag har videos som jag filmat med min egen kamera på Britney Spears!!  
 

3. Om du kunde åka tillbaka i tiden och ge dig själv några råd inför framtiden, vad skulle de vara?
-Att vara dig själv och göra vad du vill till 100%, för folk kommer ha åsikter och döma vad du än gör, så varför försöka vara någon du inte är när du lika väl kan vara dig själv och älska livet?  
-Att vänta på kärleken. Jag visste att min prins skulle dyka upp någon gång men varför all hets?? Du behöver inte pojkvän för att visa för andra att du är en älskvärd person. Det kunde stannat vid tiden du låtsades vara Gabriella och hade din Troy.  
-Att gymnasiet inte är något att oroa sig över, du kommer ha din bästa tid i livet. Det finns faktiskt så mycket bättre än vad du har nu även om du gråter på nians skolavslutning och känner att du ääälskar dina lärare och din klass. 
 

5. Vad ville du bli när du var liten? 
Artist/världsstjärna, sveriges prinsessa, delfinskötare, lärare, receptionist, jobba på camping, jobba i en nöjespark, författare, konstnär, frisör, chokladsmakare, jobba på cirkus, vara danslärare. 
 
 

6. Vad beställer du på starbucks/espresso-house?
CHAI-LATTE eller FRAPINO!
 

7. Om du skulle lära dig att spela något instrument, vad skulle det vara, och varför? 
Piano. Jag började lära mig det när jag var liten men jag tröttnade på att vi inte hade något vanligt piano hemma och på att cykla upp till pianolektionerna en gång i veckan. Men jag vill gärna skaffa ett piano när jag flyttar hemifrån och försöka lära mig några låtar via youtube/andra sidor. Har en underbar bild av att sitta och spela piano och sjunga samtidigt.  
 

8. Vad gör du helst när du är arg?
Är dramatisk! Det är så jäkla roligt och skönt!! Jag kommer knappt ihåg hälften av vad jag säger när jag är arg, min mun går i ett, jag argumenterar så jäkla konstigt och snabbt och kommer alltid på meningar jag skulle sagt efter bråket. Men nu var det längesen jag var arg och det är min familj som fått vara med om det. 
Ett annat stadie av ilska är att jag blir tjurig och omöjlig, men här är det också väldigt nära till skratt. Det gäller bara att trycka på rätt knappar. 
 
 

9. Vad är din favoritdessert? 
Hahaha svåraste frågan eftersom jag älskar nästan ALL dessert! Kladdkaka, Ananaspaj, tårtor från Almondy m.m.
 
 
10. Vad gjorde du på din senaste födelsedag? 
Jag åt lunch med min mamma och syster, och på kvällen var det fest hemma hos Anton med två av mina tjejkompisar och några av hans killkompisar. Kvällen slutade inte riktigt som planerat med en däckad Anton och mina tjejkompisar som inte kunde följa med ut pga att en inte var 18 och en inte hade med sitt leg. Men vi hade en rolig kväll ändå med spel och musik och häng! 
 
Nu är det 26 dagar kvar tills jag fyller år igen och vi får se vad vi hittar på då!